Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YILDIRIM, CHP’Yİ TOPA TUTTU! Özgür Özel, “Türkiye’ye, Gaziye, Şehide, Türk Dünyasına, İslam Alemine, Selam olsun demedi, Demirtaş’a selam olsun” dedi.

SKM açılışı için ilçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, yapmış olduğu konuşmasında CHP Genel Başkanı ve ABB Belediye Başkanı nı çok sert bir dille eleştirdi. “Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkan adaylarının altında CHP’nin amblemi yok. Basmadılar. Niye basmıyorsun, utanıyor musun, sıkıntı mı var? Evet bu parti bana sıkıntı verecek. Özgür Özel ilk kürsüye çıktı, Türkiye’ye selam olsun, Gaziye selam olsun, şehide selam olsun, Türk dünyasına, islam alemine selam olsun demedi. Demirtaş’a selam olsun dedi. Bağlılığını bildirdi. Onun için kime oy vereceğiz? Özgür Özel’e mi yoksa adayına mı oy vereceğiz?” dedi.

Seçim koordinasyon merkezi açılışı için İlçemize gelen Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, konuşmasında CHP Genel Başkanını adeta topa tuttu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım; “Önümüz bir seçim. Rabbim en hayırlısını versin. Niyet hayır, akıbeti de hayır olur inşallah. Biraz evvel Memiş Başkan Ankara’da ne olup bittiğini anlattı. Bu Ankara’daki CHP’nin Belediye Başkanı Koçhisar’a bunları yapmadı da Haymanaya mı yaptı, Bala’ya mı yaptı. Hiçbir yere yapmadı. Hem yapmıyorsun hem de engelliyorsun. Sonuç itibarıyla 5 yılımız gitti. Algıda, sosyal medyada var. Yani eser yok, hiçbir şey yok. Yapmıyor, yaptırmıyor ama bir algıda var mı var, sosyal medyada var mı var. Şimdi bir yalan daha yayıyor. Duyuyoruz sağdan soldan 10-15 puan öndeyim. Aldım götürüyorum. Bütün anket şirketlerine baktık, Kemal Kılıçdaroğlu %60’dan almıyor. 59 diyene hain diye bakıyorlar. Bu 14 Mayıs akşamına kadar devam etti. Sandıklar açıldı, sonuçlar gelmeye başladı ve 2 Belediye Başkanı basın toplantısı düzenliyor. Biz %60’la geliyoruz. Anadolu Ajansı yalan söylüyor. O kadar saflar ki, o kadar gafiller ki 4 şirket bunları kandırmış, paralarını almış, yanlış yere yönlendirmiş, çıkmışlar, Anadolu Ajansı yanlış söylüyor, biz %60’la geliyoruz. Şimdide geliyor %60’la. Yani 4 şirket parayı alıyor, getiriyor efendim sen öndesin. Dolaysıyla sosyal medya anket yönlendirmeleri önümüzdeki günlerde daha fazla olacak.
Adaylarımız burada. Memiş Çelik burada yaptıklarını anlattı, kendine yaptırılmayanları da anlattı. Dese ki Büyükşehir Belediye Başkanı gardaşım yapabiliyorsanız edin memleketinize. Birçok işini yapacak ama onu da yaptırmıyor. Öbür taraftan Türkiye’de ilk 3’e girecek eser Belediyecilikte yaptığı eserler ortadadır. Bıraktığı eserler Keçiören’dedir. Türkiye’nin en iyi Belediye Başkanı, Büyükşehir Belediye Başkan adayımız. Dolaysıyla emin ellere teslim edeceğiz memleketimizi. Şereflikoçhisar’ı ve Ankara’yı.
Cumhuriyet Halk Partisinin Belediye Başkan adaylarının altında CHP’nin amblemi yok. Basmadılar. Niye basmıyorsun, utanıyor musun, sıkıntı mı var? Evet bu parti bana sıkıntı verecek. Özgür Özel ilk kürsüye çıktı, Türkiye’ye selam olsun, Gaziye selam olsun, şehide selam olsun, Türk dünyasına, islam alemine selam olsun demedi. Demirtaş’a selam olsun dedi. Bağlılığını bildirdi. Onun için kime oy vereceğiz? Özgür Özel’e mi yoksa adayına mı oy vereceğiz? Ama sonuç itibarıyla bir siyasi partinin Genel Başkanı. Bu bir güvenlik meselesi haline geldi.
Dolaysıyla elimizi vicdanımıza koyacağız, bu memleketi bölmeye çalışan, yıkmaya çalışan, Türkiye Cumhuriyeti Devletini ortadan kaldırmaya çalışan, Atatürk’ün emanetini ortadan kaldırmaya çalışanlarla iş tutan, yol yürüyen, birlikte hareket eden hiç kimsenin yanında olmayacak. Bize düşen bu. Biz burayı Atamızın kanıyla, dedemizin teriyle aldık. Onların gölgesinde yaşıyoruz, onların gölgesinde yaşıyoruz. Ankara Büyükşehir Belediyesinde Turgut Altınok, burada Memiş Çelik sizlere emanet. Başkanın dediği gibi sizlerden %70 oy bekliyoruz.”şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat