Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Belediye Başkanı ESNAFINA SAHİP ÇIKTI

Geçtiğimiz hafta içerisinde İlçemizde bulunan bazı esnaflarımıza yönelik yapılan çakma ürün operasyonu sonrası Belediye Başkanı Memiş Çelik ceza işlemle karşı karşıya kalan esnafına sahip çıkarak, işlem yapılan esnafların Avukatlığı Belediye Avukatının ücretsiz bakacağı müjdesini verdi.
Geçtiğimiz hafta içerisinde ilçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin de yer aldığı, sahte markalı ürün satışlarına yönelik ilçemizde bulunan giysi, oyuncak ve ayakkabı esnafına yönelik firma avukatlarının da yer aldığı bir operasyon yapılmış, ilçemizde bazı esnaflarımızın iş yerinde yapılan aramalarda imitasyon, ürünlerine rastlanmış ve konu ile ilgili iş yeri sahiplerinin ifadeleri alınarak konu yargıya taşınmıştı.
Konunun takipçisi olan Belediye Başkanı Memiş Çelik, her konuda olduğu gibi bu konuda da ilçe esnafını yalnız bırakmadı. Yaşanılan talihsiz olaydan dolayı duymuş olduğu rahatsızlığı dile getiren Çelik, “Her ne kadar uygulama ile alakalı bir şey yapamasak ta, iş yerleri denetlenen ve imitasyon ürün sattıkları tespit edilen esnaflarımıza destek olmak adına, Belediyemiz Avukatımıza bu kişilerin dava dilekçelerini takip etmek adına talimat verdim. Haklarında yasal işlem başlatılan esnaflarımız istedikleri taktirde, Avukatımıza verecekleri vekâletname ile bundan sonraki yasal işlemlerini Belediyemiz avukatı takip edecek. Esnaflarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat