Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BUNU YAPAN İNSAN OLAMAZ!

İlçemizde geçtiğimiz günlerde vicdansız kişi ya da kişiler tarafından yapılan vahşet dolu olay ilçe de infiale yol açtı. İlçemiz Yeni Mahalle Mescit Sokak mescit camii yanında bulunan metruk evin avlusunda kediyi iple asarak ölümüne sebep oldular. Hangi cani tarafından yapıldığı belli olmayan olayla ilgili ilçemiz yetkilileri araştırmalarına devam ediyor. Olaya tanık olan ilçe halkı yapanları bir an önce yakalanarak en ağır şekilde ceza almalarını istiyor.
Olay muhtemelen Cumartesi günü akşam saatlerinde meydana geldi. Pazar günü bir vatandaşımız mescit sokaktan geçerken acı olayı gördü. Fotoğrafını çeken kişi konuya tepki göstermek için sosyal medya hesabında paylaştı. Pazar Günü Facebook sosyal hesabında yapılan paylaşımda, Mescit Camiinin avlusundan bir kedinin asılarak öldüğünün görüntülerini görenler, adeta sarsıldı ve üzüldü.
Kedinin ipe asılı ve can vermiş halii görenler, ‘bir kedi de olsa bir can taşıyor. Hangi vicdansız şahıs ya da şahıslar öldürdü? Bunların bulunup ceza alması gerekiyor.’ Diyerek üzüntülerini dile getiriyorlar.
Gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü de, Kaymakam Zafer Engin’e, ‘Söz konusu olayla ilgili bir çalışma başlatıldı mı, araştırılıyor mu?’ sorusunu yöneltti.
‘Elbette ki araştırmalarımıza başladık’ diyen Kaymakam Zafer Engin; “Bir kedi de olsa bir can taşıyor. Bunu yapan şahıs ya da şahıslar ya vicdansız ya da aklı dengesi yerinde değildir. Ama bu üzücü olayı gerçekleştirenleri bulmaları için gerekli talimatı verdim. İlçe Emniyet ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Bulunca cezasını çekecekler.” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat