Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

CHP İLÇE BAŞKANI HÜSEYİN GÜÇLÜ “ŞEREFLİKOÇHİSAR İÇİN AZİM VE KARARLILIKLA ÇALIŞMAYA DEVAM”

31 Mart yerel seçiminden sonra Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Güçlü, basın açıklaması yaparak; “Dün olduğu gibi bugün de yarın da ortak sevdamız olan Şereflikoçhisar için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.
Seçimin geride kaldığını, artık el ele verip Şereflikoçhisar’a hizmet zamanı olduğunu belirten Güçlü, “bizlere oy vermiş olsun veya olmasın bütün Şereflikoçhisar halkı bizim için eşittir.”dedi.
Güçlü’nün, “Dün olduğu gibi bugün de yarın da ortak sevdamız olan Şereflikoçhisar için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.” Dediği açıklamasının tamamı ise şöyle;
Kıymetli Şereflikoçhisarlı hemşehrilerim; 31 Mart Pazar Günü Yapılan Yerel Seçimlerde partimize göstermiş olduğunuz ilgi ve destekten dolayı başta İlçe Yönetimimiz, Kadın Kollarımız ve Gençlik Kollarımız adına sizlere teşekkürlerimi sunuyorum.
Artık seçimleri geride bıraktık. Şimdi el ele verip Şereflikoçhisar’a hizmet zamanı. Bizlere oy vermiş olsun veya olmasın bütün Şereflikoçhisar halkı bizim için eşittir. Seçim sürecinin başlangıcından bugüne kadar gece gündüz fark etmeksizin sahada bizlerle birlikte çalışan, seçim sabahı erkenden kalkıp gece sonuçlar açıklanana kadar sandık başlarında bekleyip halkımızın oylarına sahip çıkan tüm gönüldaşlarımıza şahsım ve partimiz adına bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.
El ele verip birlik olursak çok şeyi değiştirebileceğimizi bu süreçte görmüş olduk. Dün olduğu gibi bugün de yarın da ortak sevdamız olan Şereflikoçhisar için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Sevgi ve sağlıcakla kalın.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat