Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Daire Başkanından Okullara Ziyaret

Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü Pansiyon ve Yurtlar Daire Başkanı Bayram Gündoğar, Ankara İl Milli Eğitim Şube Müdürü Sabri Özdemir ile birlikte, ilçemiz okullarını ziyaret etti.
İlçe Milli Eğitim Müdürü uğur Atılgan, Şube Müdürleri Mehmet Aydın, Murat Özbek ve Murat Turan’ın da bulunduğu ziyaretler sırasıyla; Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu, Zafer Anaokulu, Zafer İlkokulu, TOKİ İlkokulu ve TOKİ Ortaokulu’na yapılarak, öğrencilerle bir araya gelindi.
İlk olarak ziyaret edilen Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğle yemeğinde öğretmenlerle ve idarecilerle bir araya gelerek, okulun pansiyonunda yapılan yenileme çalışmalarını incelediler.
Daha sonra Zafer Anaokulu, Zafer İlkokulu, TOKİ İlkokulu ve TOKİ Ortaokulu ziyaret edilerek, öğretmenler ve öğrencilerle sohbet ettiler.
2023-2024 eğitim – öğretim yılının ikinci döneminde başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesi temennisinde bulunarak okullardan ayrılan Bayram Gündoğar ve Sabri Özdemir, aynı gün tekrar Ankara’ya yol aldılar.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat