Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İbrahimbeyli Mahallesinde Kura ile Arsa Satışı Gerçekleşti

Ankara Valiliği Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü tarafından düzenlenen programda, İbrahimbeyli Mahallesi Köy Gelişim Alanı arsa satışı kura ile gerçekleşti.
Geçtiğimiz hafta içinde yapılan kura çekimi sırasında; Evren Kaymakamı Bekir Kınacı, Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü personelleri ile Evrenliler katıldı.
Programda konuşma yapan Evren Kaymakamı Bekir Kınacı; “İbrahimbeyli mahallesi köy gelişim alanı arsa satışımızın ardından mahallemiz gelişerek genişleyecek. Ben şimdiden hak sahiplerine hayırlı olması temennisinde bulunuyorum.”dedi.
Konuşmadan sonra 5543 Sayılı Kanununun uygulama yönetmeliğinin 14. Maddesi kapsamında kırsal alanda fiziksel yerleşimin düzenlenmesi amacıyla yapılan köy gelişme alanı talebi üzerine Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği il Müdürlüğü başlatılan iskan uygulamasında, yeni yerleşim yerinde parsellerin üretimi aşaması tamamlanarak hak sahiplerinin arsalarını ada/parsel ölçeğinde belirlemek amacıyla kura çekimi gerçekleştirildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat