Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçe Jandarma’dan Uyuşturucu Operasyonu

Çalışmalarına dur durak demeyen İlçe Jandarma ekipleri, yine yaptığı başarılı çalışmalar sonucunda uyuşturucu tacirlerine fırsat vermedi. Hem yaptığı uyuşturucu operasyon sonucunda hem de bir ihbarı değerlendirme sonucunda uyuşturucu ve esrar yakalayan İlçe Jandarma komutanlığının uyuşturucuda yaptıkları bu tür çalışmaları duyanların taktirini kazanıyor.
İlçe Jandarma komutanlığı ekipleri, Pazar akşamı saat 21.00 sıralarında, Yeşilova mahallesine yakın yaylada Afgan uyruklu bir şahsın evine operasyon yapması sonucu uyuşturucu ele geçirdi.
İddialara göre; İlçe Jandarma asayiş ekipleri, Yeşilova mahallesine yakın yaylada ikamet eden Afgan uyrukla J.K.L. isimli şahsın evine yapılan operasyon sonucunda 10 gr kimyasal uyuşturucu ve özel uyuşturucu kullanma aparatları ele geçirdi.
İlçe jandarma asayiş ekipleri tarafından yakalanan J.K.L. isimli şahsın, adliyeye sevk edildiği ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ilçemiz cezaevine konulduğu öğrenildi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.
*ESRAR YAKALANDI
Yine İlçe Jandarma Komutanlığı asayiş ekipleri tarafından yol kontrol noktasında esrar yakalandı.
İddialara göre; Yapılan bir ihbarı değerlendiren İlçemiz Jandarma komutanlığı asayiş ekipleri tarafından E-90 Karayolu üzerinde bulunan kontrol noktasında, A.B. isimli şahıs yönetimindeki 68 plakalı aracı ile Aksaray’dan Ankara’ya doğru giderken durdurarak arama yapıldı.
Arama sonucunda, A.B. isimli şahsın üzerinde 8 gr esrar ele geçiren İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, şahsı yakalayarak adliyeye sevk etti.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat