Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ANKARA MİTİNGİNE YOĞUN KATILIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerine doğru en büyük mitinglerinden birini Ankara’da gerçekleştirdi. Başkent Millet Bahçesi’ndeki mitinge ilçemizden de çok sayıda partili katıldı. Otobüs ve dolmuşlara sığmayan Erdoğan sevdalıları, miting için kiralanan araçlar yoğun kalabalığı almayınca özel araçlarla mitinge gitmek zorunda kaldı.
14 Mayıs’ta yapılacak olan seçimlere sayılı günler kala Cumhurbaşkanı recep Tayip Erdoğan seçim öncesi en büyük mitinglerinde birisini yaptı. Genç yaşlı, çocuk yüzbinlerce Erdoğan sevdalısı mitinge katılıp Reise destek olmak için yola düştü. Söz konusu mitinge, ilçemizden de yoğun katılım oldu. Otobüslerle, dolmuşlarla ve otomobillerle mitinge giden halkımız, orada desteklerini sürdürdü. İlçemizden beklenilenden fazla katılım olması nedeniyle birçok vatandaşımız kiralanan araçlarda yer bulamayınca kendi özel araçları ile mitinge katıldı.
Büyük Ankara mitingine gösterilen sevgi seli ve katılımlardan dolayı her bir vatandaşımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum diyen Ak Parti İlçe Başkanı Erkan Seyhan, 14 Mayıs’ın sonucu az çok netlik kazanmıştır. Erdoğan sevdası tahsis ettiğimiz araçlara sığmadı. Bu kutlu yolculukta bizlere destek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat