Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemiz YKS Birincisi Fen Lisesi’nden NİZAM AYDOĞDU OLDU

Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte ilçemiz YKS birincisinin Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi’nin öğrencisi Nizam Aydoğdu’nun olduğu öğrenildi.
2023 YKS birincisinin kim olduğu, sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından puanlarını öğrenen öğrencilerin merak ettiği konular arasında yer almaya başladı. 2023 YKS oturumlarına göre TYT, AYT ve YDT birincileri, ÖSYM Başkanı Ersoy tarafından açıklandı.
Sonuca göre; 17-18 Haziran 2023 tarihleri arasında düzenlenen 2023 Yükseköğretim Kurumları Sınavına giren 1151 aday arasından ilçemiz YKS birincisi Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi öğrencisi Nizam Aydoğdu olduğu ifade edildi.
Sınav sonucu hakkında görüştüğümüz İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan da; “Öğrencilerimiz Üniversite sınavına girene kadar yoğun çalıştılar ve sınava girerek emeklerinin karşılığını da aldılar. Ben başta birinci olan Nizam Aydoğdu isimli öğrencimizi daha sonra sınavda başarılı olan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat