Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam Zafer Engin’den “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” Mesajı

Kaymakam Zafer Engin, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı.
Açıklamasında, yerel basın kuruluşlarının kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlendiğine dikkat çeken Kaymakam Zafer Engin; aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Şereflikoçhisar’ın sosyo-ekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inandığını belirtti.
Kaymakam Zafer Engin, mesajının tamamında şunları söyledi;
24 Temmuz 1908 tarihinde Türk basınında sansürün kaldırılması, “Gazeteciler ve Basın Bayramı” olarak her yıl 24 Temmuz`da kutlanmaktadır. Tarafsız ve özgür bir basının varlığı güçlü demokrasilerin vazgeçilmez unsurudur.
Basın; meslek ilkeleri ve kişilik haklarına saygı çerçevesinde tarafsız, doğru ve hızlı biçimde yazılı, işitsel ve görsel kanallar aracılığı ile yaşadığımız bölge ve tüm dünyadaki gelişmeler hakkında bilgi ve haber vererek, halkın haber alma ve bilgi edinme hakkını sağlamada, özgürlüklerin ilerlemesi ve kamuoyu oluşumunda, kamu hizmetlerinin toplum adına denetiminde büyük bir güce sahiptir.
İlçemizde de kamuoyunu aydınlatıcı bir görev üstlenen yerel basın kuruluşlarının, aynı bilinç ve görev anlayışı içerisinde, Şereflikoçhisar’ın sosyo-ekonomik ve kültürel yönden kalkınmasına katkı sağlamaya devam edeceğine yürekten inanıyorum.
Bu duygu ve düşüncelerle, başta ilçemizde faaliyet gösteren yerel gazete, televizyon, radyo, dergi, internet gazeteleri ve haber ajanslarının temsilcileri olmak üzere tüm değerli basın çalışanlarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat