Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçemizde Ceza İnfaz Kurumu Kütüphaneleri için kitap bağışı kampanyası başlatıldı

İlçemizde, Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan “Ceza İnfaz Kurumu Yerleşkelerinde Kütüphane Kurulmasına İlişkin İşbirliği” protokolü kapsamında kitap bağış kampanyası düzenleniyor.
Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokolü kapsamında Türkiye genelinde Ceza İnfaz Kurumu yerleşkelerinde Kütüphane kurulması için kitap bağış kampanyası düzenleniyor.
Türkiye genelinde başlatılan kitap bağış kampanyaları ile; Hükümlü ve tutukluların okuma alışkanlığının kazanmaları, kütüphaneleri etkin olarak kullanabilmeleri ve daha fazla kitaba erişim sağlayabilmeleri amacıyla düzenlendiği ifade edildi.
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül tarafından 31 Mayıs Pazartesi günü başlatılan kitap bağış kampanyası, tüm yurtta olduğu gibi İlçemiz adliyesinde de stant kurularak başlatıldı.
İlçemizde geçtiğimiz hafta Perşembe günü Şereflikoçhisar Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Akar, Savcılar Muharrem Cihat Gülal ve Hasan Yiğit koordinesinde kurulan stant açılarak kitap bağış kampanyası için start verildi.
Başlatılan kampanya ile ilgili olarak Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Ali Akar; “Adalet Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı arasında imzalanan işbirliği protokol kapsamında düzenlenen kitap bağış kampanyamıza gerek savcılarımız, hakimlerimiz, avukatlarımız ve adliye mensuplarına gerekse bir çok kamu kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımız destek vermekteler. Kendilerine çok teşekkür ederim. Kampanyamız 16 Haziran’a kadar devam edecektir. Kampanyamıza destek vermek isteyenler, ilçemiz adliyesine açtığımız standımıza giderek kitap bağışında bulunabilirler” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat