Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Murat Gezici’nin “Gidenler İçin” isimli 6.SİNGLE ESERİ ÇIKTI

İlçemiz sanatçılarından aynı zamanda müzik öğretmeni Murat Gezici’nin, “Gidenler için” isimli 6.single eseri çıktı.
Söz ve müzik Murat Gezici’ye ait olan “Gidenler için” isimli eserin klipi, Tuz Gölü ve çevresinde çekildi. Yaklaşık 1 yıldır üzerinde çalışılan eserin çekimleri iki gün sürdü.
“2. Albümüm çıkmadan dinleyici karşısına single eserimle çıkıyorum.” diyen Murat Gezici, Tuz Gölü ve çevresinde çekilen görüntülerin bir kez daha ne kadar güzel bir memlekette yaşadığımızı gösterdiğini söyledi.
Gazetemiz muhabiri ile görüşen Murat Gezici, 6.single’nı çıkarmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade etti.
Şereflikoçhisarlı Müzik Severlere de seslenen Gezici; “Öncelikle sanatın ne denli önemli bir alan olduğunu bilmelerini istiyorum. Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; “Türk milletinin tarihi bir vasfı da güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir.” Müzisyen kardeşlerime de naçizane tavsiyem; müziği severek ve hakkını vererek icra etmelerini tavsiye ediyorum. Ve en önemlisi üretken olsunlar ve kendi müzik anlayışlarını ortaya koysunlar. Son olarak; müzisyen bir kişilik benim gözümde filozoftur. Nasıl bir doktor organ tamiri yapıyorsa Ruh tamirini de sanatçı ve müzisyenler yapar. Hemşehrilerime saygı ve sevgiyle.”şeklinde konuştu.
16 yıldır müzikle uğraşan Gezici son olarak; “Batı müziğinin yanında konservatuar eğitimi alarak kendi müzik anlayışımı ortaya çıkardım. Pop ve Türk Müziğini harmanlayarak farklı soundlar ve besteler yaptım. Bu yeni eserim, hem batı ezgilerini hem de Türk müziği ezgilerini içerisinde barındırmakta.”dedi.
Tuzgölü Haber Gazetesi olarak biz de Murat Gezici’ye, 6.single eserinin hayırlı olmasını temenni ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat