Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mustafa Koçak, Belediye Başkanı Adaylığı konusunda açıklama yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Koçak, geçtiğimiz hafta gazetemizin birinci sayfasında “kulisleri hareketlendiren iddialar, ilçe siyaseti hareketleniyor mu?” başlığıyla yer alan ve kamuoyunda kulis bilgisi olarak kulaktan kulağa dolaşan “CHP’nin Belediye Başkan Adayı Mustafa Koçak” şeklindeki bilgiler hakkında açıklama yaptı.
Açıklamasında, “Bahsedilen iddialar ile ne kendimin ne partimin bir alakası var” diyen Koçak; “Ben bir Belediye çalışanı olarak görevimin başındayım” ifadelerini kullandı.
Koçak’ın açıklamasının tamamı ise şöyle;
“Sevgili Hemşehrilerim;
10.08.2023 tarihli ilçemizde yayınlanan Gazete haberinde ismimin “İddialar “arasında geçmesinden dolayı açıklama yapma gereği duydum.
Bizim Cumhuriyet Halk Partili olmamızın en büyük özelliği bireysel hareket etmemiz değil kollektif olarak hareket alanını genişletmemizdir.
Partimde yöneticiliğim tam olarak çocuğumla yaşıt. Dört yaşında olan oğlumun nasıl zarar görmesini istemez isem uğrunda her şeyi yapacağım baba ocağım ana kucağım olan partimin de zarar görmesine asla gönlüm razı gelmez.
Bizim partimizin bir işleyişi, ahlaki hareketleri ve olması gerekenleri vardır.
Halkın dilinde olan İlçemizdeki diğer siyasi partilerdeki karışıklığın, iç çekişmelerin (Doğru veya yalan) emek verdiğim partimde benim ismim üzerinden veya bir başkası üzerinden yapılmasına bütün partililerimiz gibi ben de karşı çıkıyorum.
Bahsedilen iddialar ile ne kendimin ne partimin bir alakası var.
Bu ilçede Cumhuriyet Halk Partisinin ismi iç çekişmeler, ön kesmeler, algı oluşturmalar ile değil yerel seçimlerde Belediyeyi kazanacak en iddialı parti olarak anılacaktır.
Ben bir Belediye çalışanı olarak görevimin başındayım. Sevgi ve saygılarımla…”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat