Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

OTO FARELERİ JANDARMADAN KAÇMADI

İlçe Jandarma ekipleri, yaptığı başarılı çalışmalarla halkın takdirini toplarken yine başarılı bir çalışmaya da imza atarak araçların camlarının kırarak para çalan hırsızları yakaladı.
Ankara il Jandarma Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekibi ile ortak çalışmalar yapan ilçe jandarma ekipleri, kısa sürede hırsızları yakalayarak adliyeye sevk ettiler.
Ankara-Niğde otobanın üzerinde bulunan bir dinlenme tesisinde mola veren iki ailenin parası hırsızlar tarafından çalındı. Toplam 60 bin Türk parası, bir bilezik, 18 bin sterlin ve 1 adet dizüstü bilgisayar çalan para çalan hırsızlar, kısa zamanda Ankara il Jandarma Asayiş Şube Müdürlüğü JASAT ekibi ve ilçemiz Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu yakalandı.
Olay, Geçtiğimiz hafta içinde Ankara Niğde otobanı üzerinde akşam 11.30 sıralarında oldu.
İddialara göre; Ankara – Niğde otobanın üzerinde seyir halinde olan Ş.Ö. isimli şahıs yönetimindeki araç ile yol kenarında bulunan tesiste mola verdiği sırada, park halindeki aracının camının kırılarak içinden yaklaşık 60 bin TL para ile 2 adet bileziğin bulunduğu çantanın olmadığını fark etmesiyle hemen ilçe jandarma komutanlığına ihbar verdiği öğrenildi.
Yine aynı gece Ankara-Niğde otobanı üzerinde yine aynı tesiste M.N.D. isimli şahsın mola verdiği sırada park halindeki aracın camının kırılarak içinden 18 bin sterlin para ile 1 adet diz üstü bilgisayarların yerine olmadığının fark edince hemen ilçe jandarma ekiplerine ihbarda bulunduğu öğrenildi.
Olay yerinden kaçan hırsızlar, JASAT ekipleri ve ilçe jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde Konya Kulu ilçesinde 34 plakalı aracın içinde S.E. isimli şahıs ile G.E. isimli şahıslar bulunarak yakalandı, şahıslar, ilçemiz adliyesine sevk edildi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat