Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Şahin’den akıl almaz cevap; “ ÇIKARALIM!

MHP Ankara Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Şahin’in meclis toplantısında sarf etmiş olduğu sözler tepki topladı. Eski Pazar yeri hakkında önerge veren MHP grubuna Belediye Başkanının; “orada esnaflar var, Onları çıkaralım mı?” sorusuna Şahin’in “ çıkaralım” demesi şaşkınlık yarattı. Gündem maddesi yapılan uyarılar sonrası tekrar geri çekildi.

Ekim Ayı Belediye Meclis toplantısında bir ilk yaşandı. MHP Grubu tarafından verilen önerge ortalığı karıştırdı.  MHP Grubu tarafından eski Pazar yerinde bulunan esnafları direk hedef alan önerge yapılan ikazlar sonrası tekrar geri çekildi.

MHP Grubu vermiş olduğu önergede şöyle dedi. “Şereflikoçhisar Belediye Meclis Başkanlığı’na

Kadın aile ve Gençlik Spor ile Sosyal Etkinlik Engelliler Komisyonu

İlçemizdeki mülkiyeti Belediyemize ait Ekici Mahallesindeki Göztepe escort bayan eski Pazar yerindeki iş yerleri yeniden düzenlenerek, halkımızın rahat ve huzur içinde alış veriş yapabilecekleri konuma getirilmesi ve bu iş yerlerinin sadece ev hanımlarına cüzi miktar ile sadece ev ve yöresel ürünlerin satılması yoluyla, ev kadınlarının sosyal hayata entegre olmaları ve aynı zamanda aile bütçelerine de katkı sağlamaları hususundaki önergemizin kabulünü arz ederiz” denildi.

Önergeyi okutan Belediye Başkanı Memiş Çelik, Arkadaşlar orada neyi düzenleyeceğiz. Oradaki dükkanların hepsi dolu. Vatandaşları çıkarıp ta yeniden vatandaşlara mı verilecek. Böyle bir önerge olmaz. Oradakileri çıkaralım mı?” demesi üzere, MHP Büyükşehir ve Belediye Meclis Üyesi Mevlüt Şahin’in “Çıkaralım” demesi şaşkınlık yarattı. Başkan Çelik; “Niye çıkaralım. Orada bir sürü iş yapan vatandaş var. Yok yok böyle bir şey olmaz. Orada esnaf var, vatandaş var. Önerge demek oradaki esnafları oradan çıkartıp, tekrardan orayı esnaflara vermek, düzenlemek. Böyle bir şey olur mu? Çekiyor musunuz? Böyle bir şey olmaz” dedi. Ve önerge oylama yapılmadan Mevlüt Şahin’in de onayı ile geri çekildi.

Belediyeye ait sosyal medya hesabından canlı yayın yapılan Meclis toplantısında MHP’li Meclis Üyesi Mevlüt Şahin’in “çıkaralım” demesi kamuoyu tarafından tepkiyle karşılandı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat