Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

SEÇİM KOORDİNASYON MERKEZİ AÇILDI

Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışı yapıldı. Cumhur İttifakı ABB Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok’un da katıldığı açılış adeta mitinge döndü. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Genel Merkez MKYK Üyesi Cansın Yılmaz’ında katıldığı açılışta CHP yönetimi eleştirildi.

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde adayların açıklanması sonrası SKM açılışları yapılmaya başlandı. Pazartesi günü öğle saatlerinde yapılan ve MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Yaşar Yıldırım, Ak Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Cumhur İttifakı ABB Belediye Başka Adayı Turgut Altınok’ ve Genel Merkez MKYK Üyesi Cansın Yılmaz’ın katıldığı açılış ABB Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP yönetimi eleştirilirke yapılacak olan projeler halka aktarıldı
KONUŞMALAR;
Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışından önce konuşmalar yapıldı.
İlk konuşmayı yapan Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya; “31 Mart 2024 seçimlerinde Turgut Başkanımızı ve Memiş Başkanımızı kazandırmaya hazırız. Hazırız ve kararlıyız. Şereflikoçhisar kazanacak, Ankara kazanacak. Türkiye kazanacak. İçten, samimi, dürüst, çalışkan, o bizden, içimizden biri efsane Başkan, halkın adamı, gönüllerin adamı, Altınok Başkanımızı kazandıracağız. Memiş Başkanımızı kazandıracağız. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.
*Belediye Başkanı Memiş Çelik; “2019 yılındaki yerel seçimlerinde CHP adayı Ankara Büyükşehir Belediyesini kazandı. Birçok vaatlerde bulundu, Şereflikoçhisar’a da bulundu. Ama maalesef Ankara bir 5 yılını kaybetti. Hızlı bir yerel yönetim çalışmalarından yavaşlayan bir hizmete doğru adım atıldı. Maalesef yavaş yavaş bir 5 yılı doldurdu. Allah nasip ederse 31 Mart yerel seçimlerinde yavaşlayan yerel yönetimlerden hızlanan yerel yönetimlere geçiş sağlayacağız. Bu dönemde Altıok dönemi bitecek Altınok dönemiyle altın çağını yaşayacak.
CHP’nin Belediye Başkanı 5 yıl boyunca hemşehrilerimizi algıyla, yalanla her zaman avuttu. Geçen hafta ulusal basında, sosyal medyada bir reklamı vardı. Şereflikoçhisar’da yaptığı hiçbir eser olmadığı için Melih Gökçek döneminde yapılan 15 Temmuz parkını 145 Milyona biz yaptık diye buradaki hemşehrilerimizin aklıyla alay etti. 5 yıl boyunca bir seçildiği gün geldi, halkı selamladı. Muhtarları topladı, muhtarlara vaatlerde bulundu. Biz burada olduğumuz sürece her işiniz görülecek dendi. Her işi görülmediği gibi yüzünü de görmedik 5 yıl boyunca. Ben Belediye Meclis toplantısında da görmedim yüzünü. Yılda bir ya da iki gelir, geldiği zamanda meclisi dağıtır gider.
Bu Başkanın hizmetle işi olmadığı için sadece günü kurtardı. Ve inşallah 31 Mart’ta da çekip gidecek. Biz buranın hizmetleriyle ilgili defalarca Ankara Büyükşehir Belediyesine önergeler verdik. Maalesef hiçbir hizmeti Şereflikoçhisar’da yok. Gösterebilen varsa. Ankara Büyükşehir Belediyesinin Şereflikoçhisar’da bir hizmeti var, diyen varsa bir şey bilmiyorum.
Sadece 2018 yılının sonunda Mustafa Tuna’nın yaptığı alt yapıyla ilgili ihale vardı. Bu ihale sonucunda da E-90 Karayolu altındaki mahallelerimizde 34 km kazılar yapıldı. Alt yapı değişti, kanalizasyon yapıldı. Maalesef öylece bıraktı. 4 yıl boyunca E-90 altındaki mahallelerimiz çamura mahkum etti. Siz müsterih olun bu hizmetsizliği 31 Mart akşamı sona erdireceğiz. Turgut Başkanımızda hemşehrimiz, seçimden sonra Turgut Başkanımla el birliğiyle bu ilçenin her türlü sorununu çözeceğiz.”dedi.
Daha sonra yaptığı projelerden bahseden Çelik, konuşmasının sonunda; “Kaldığımızdan yerden hizmetleri ikiye katlayarak, Şereflikoçhisar’a en güzel hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. İnşallah %70 oyla Şereflikoçhisar halkı hemşehrilerimiz size destek vereceğiz. Elbirliğiyle %70 oyla Turgut Başkanımızı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına getireceğiz. Yavaşlayan Ankara’yı hızlandıracağız.”şeklinde konuştu.
*Ak Parti Milletvekili Murat Alpaslan; “Bugün buradaki kalabalığınız, gözlerinizdeki ışık, kalplerinizdeki samimiyet, coşkunuz, samimi gayretleriniz emin olun burada söyleneceklerden çok daha anlamlı, çok daha kıymetli. Hem 31 Mart zaferinin şimdiden müjdecisi.
Kurduğumuz Türkiye Cumhuriyeti 100 yılı geride bıraktı, pek çok badireyi atlattı. Ve bugünlere geldi. Artık Devlet ve Millet omuz omuza dünyanın dört bir yanında Türkiye yüzyılının mührünü vurmak için büyük bir irade gösteriyor ve büyük bir gayretin içinde.
Mayıs ayında genel seçimlerinde Cumhur ittifakında Meclise güçlü bir destek verdiniz ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtiniz. Bu devletin daha güçlü olması, Cumhurbaşkanımızın elinin daha güçlü olması için Merkezi yönetimle birlikte yerel yönetimlerinde Cumhur ittifakıyla ve Ak parti Belediyeciliğiyle taçlanması gerekiyor. Bunu da başaracağız. Biz hazırız ve kararlıyız.
Biraz önce Memiş Çelik kardeşim eserlerinin bir kısmını paylaştı. Bunu bir kısmını ve daha azını Büyükşehir Belediyesi yapamadı. İnşallah biz Bir marka olmuş Turgut Altınok’la ve Memiş Çelik kardeşlerimle birlikte hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Her birinizi Allah’a emanet ediyorum.”dedi. Daha sonra ABB Belediye Başkan adayı Turgut Altınak konuştu.
Konuşmalardan sonra Seçim Koordinasyon merkezi kesilen kurdele ile açıldı.
Altınok, açılıştan sonra esnafları tek tek ziyaret ederek destek istedi. Ziyaret sırasında MHP İlçe Başkanlığını ve Belediye’yi de ziyaret eden Turgut Altınok, akşam üzeri Uğur Işılak Kültür Merkezinde düzenlenen yemeğin ardından tekrar Ankara’ya döndü.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat