Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Yalman, üstü kapalı gönderme yaptı

2019-2023 yılları arasında CHP İlçemiz yönetim kurulu üyeliği yapan ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapan ve daha sonra başvurusunu geri çeken Tayfun Yalman CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayına üstü kapalı gönderme yaptı. Takım elbisesiz spor ayakkabı ile seçim çalışması yaptıklarını ima eden Yalman; üstü kapalı rehavete kapılmamaları gerektiğini ima etti.
CHP’ye olan tutkunluğu ile tanınan ve Belediye Meclis Üyeliği için başvuru yapan ancak yaşanılan gelişmeler sonrası tekrar adaylığını çeken eski CHP Yönetim Kurulu Üyesi Tayfun Yalman daha önceki günlerde yapmış olduğu açıklamalarına bir yenisini ekledi. Sosyal medya hesabından üstü kapalı CHP İlçe Başkanı ve Belediye Başkan adayına gönderme yapan yalman şu ifadelere yer verdi.
“Komik komik söylemler yapıp benim CHP’liliğimi tartışana kadar CHP’li gibi davranın CHP ye yakışır siyaset yapın…! sizden başka var mı sabah sporuna çıkar gibi seçim çalışması yapan ?CHP de siyaset yapan yapacak olan adam beyaz spor ayakkabıyla başında şapkayla vatandaşın karşısına çıkmaz…! Onu da mı ben tarif edim güzelce tıraşınızı olun takım elbisenizi giyin kravatınızı takın CHP’yi temsil edin güzelce…! Bide o ANFA’da çalışan meclise koyduğunuz gariban çocuğun elinden alın o broşürü gençlik kollarından birine verin o dağıtsın..:! Gençlik kollarında kimse yoksa da seçime çıktınız bi yevmiyeci falan tutunda ona dağıttırın…!” dedi.
Yine bu paylaşımından birkaç gün sonra “Bir varmışşş bir yokmuşşş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde eski zamanlarda böyle bir seçim varmış. Belediye Başkanlığı şeçimiymiş. Başkan adayının biri ben kazandım edasıyla yanındaki şakşakçılarlın da gazıyla daha seçim bitmeden davul zurna tutup oynamaya başlamışlar. Oda yetmemiş belediyenin önünde de bi döktürelim oynuyalım demişlerç Dayanmışlar belediyeyeee bayada döktürmüşler, oynamışlar. Birde seçim olmuş bitmiş bakmışlar ki bu oynayanların mekanlarına, partilerine, oynayanlar yas tutuyor. Yas evine dönmüş. Yani kısaca sandık açılmadan oynayanları sandık açıldıktan sonra oynatır elin uşağı haberiniz ola” paylaşımını yaptı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat