Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Aile Yaşam Merkezinin Yapım Çalışmaları Başladı

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçemize yapılması planlanan Aile Yaşam Merkezi’nin yapım çalışmaları başladı. 2021 yılında yapılması için ön çalışmalar başlatılan ancak bir takım sorun ve sıkıntılar nedeniyle 3 yıldır başlanılamayan Aile Yaşam merkezini 2023 yılının Kasım ayında Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından ihalesi yapıldı ve çalışmalar birkaç gün önce başladı.
Açık ihale usulü ile yapılan ihaleyi, merkezi Ankara’da bulunan Sıla İnşaat tarafından alındı.
Geçtiğimiz hafta içinde Cuma günü Salı pazarının olduğu yere Aile Yaşam Merkezi’nin yapım çalışmalarına başlandı.
Sıla İnşaat sorumlusu Mustafa Çınar; “7600 m2 brüt inşaat alanına sahip betonarme bina, zemin katla birlikte toplam 2 katlı olacak. Yapım işin süresi, yer tesliminden itibaren 300 gündür.”dedi.
Aile Yaşam Merkezi ile ilgili kısa bir açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı da; “Şereflikoçhisar’a Aile Yaşam Merkezi temel çalışmalarının başlaması üzerine 300 gün gibi kısa bir zaman içerisinde tamamlanması ve hizmete açılmak üzere ihale edilmiştir. 2019 yılında kazanmış olduğumuz Ankara Büyükşehir belediyesini Sosyal belediyecilik anlayışıyla yapılan bir projenin de ihale edilerek inşaat çalışmasına başlaması üzerine; başta Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur Yavaş’a ve emeği geçen herkese ilçem adına teşekkür ederim. Halka hizmet Bizim sosyal belediyecilik anlayışımızdır.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat