Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

AK Parti Heyeti, şehit ailelerini ziyaret etti

Şehitler Haftası’nda İlçemiz AK Parti heyeti İlçemizden şehit olan yiğitlerimizi anarak kahraman ailelerini ziyaret etti. Her daim yanlarında olduklarını ifade eden Ak Parti heyeti şehit ailelerine başsağlığı diledi.
15-20 Nisan tarihleri arasında kutlanan Şehitler Haftası kapsamında Ak Parti İlçe Başkanı Levent Sarıkaya Kadın Kolları Başkanı Aysun Pekmezci ve Gençlik Kolları Başkanı Erdem Kacar şehitlerimizin anısını yaşatmak ve ailelerine destek olmak amacıyla ziyaretlerde bulundu.
Heyet, ziyaretler sırasında şehitlerimizin vatan, millet, bayrak ve tüm kutsal değerler uğruna gösterdikleri fedakarlıkları bir kez daha vurgulayarak, kahraman şehitlerimizin ailelerine başsağlığı dileklerini iletti. Şehitler Haftası’nın anlam ve önemine dikkat çeken AK Parti heyeti, şehitlerimizin ailelerine olan minnet ve şükran duygularını bir kez daha dile getirdi.
Ziyaretler sırasında şehitlerimizin fedakarlıkları ve vatanları için sergiledikleri kahramanlıklar üzerine konuşuldu. Şehitlerimizin ailelerine ve yakınlarına devletin ve milletin her zaman destek olduğu vurgulandı. Milletvekili Ak Partili Başkanlar, şehitlerimizin emanetlerine sahip çıkacaklarını ve her zaman yanlarında olacaklarını belirttiler.
Şehit aileleri de bu anlamlı ziyaret nedeniyle son derece memnu olduklarını, devletimizin her daim yanlarında olduğunu ifade ederek ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat