Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

AK PARTİ’DE GÖZLER 15 OCAK’TA

Yerel seçime yaklaştığımız şu günlerde İlçemizde en çok merak edile konuları başında Ak Parti belediye Başka Adayının kim olacağı konusu. 26 Belediye Başkan adayını açıklayan Ak Parti, aralarında Ankara, İzmir, Adana ve Trabzon gibi Büyükşehirlerin de bulunduğu kalan adaylarını 15 Ocak Pazartesi günü açıklayacak. 15 Ocak’ta ilçemiz Belediye Başkan adayının da açıklanması bekleniyor.
Seçime adım adım yaklaşırken İl ve İlçe Belediye Başkan Adaylarının isimleri de yavaş yavaş açıklanmaya başlandı.
İstanbul dahil 26 belediye başkan adayını açıklayan AK Parti’de gözler, 15 Ocak’a çevrildi.
Önümüzdeki hafta Pazartesi günü, aralarında Ankara ve İzmir’in de olduğu kalan illerin adayları tanıtılacak.
İlçe belediye başkan adaylarının tanıtımları ise sonraya bırakılacak.
Aynı programda seçim beyannamesi de açıklanacak. Beyanname 8 başlıktan oluşacak. 200 sayfalık metinde güvenli ve dirençli şehirler, hizmet icraat belediyeciliği, sosyal belediyecilik ve kültür bölümleri olacak. Deprem bölgesineyse ayrı bir parantez açılacak.
Pazartesi günü ilçemizde de merak konusu olan Ak Parti Belediye Başka adayının kim olacağının açıklanması bekleniyor. Siyasi kulis haberlerine göre bu seçimde yine mevcut Belediye Başkanı olan Memiş Çelik’in isminin açıklanacağı kulaktan kulağa dolaşmaya başladı. Yine de bir önceki dönem İlçe Başkanı Erkan Seyhan ve Sait Başaran’ın da ismi geçmiyor değil.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat