Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Avni Yıldırım; “ devşirilenlerin kendileri ve yakınlarına da çok ciddi sayıda makam ve kadro dağıtıldı”

İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Avni Yıldırım ABB’nin işe aldığı çalışanlar hakkında açıklama yaptı. 2019 seçimlerinde sonra 2023 Ağustos’a kadar Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesine 17.500 yeniçalışan alındığını ifade eden Yıldırım; “Şimdii…”Şereflikoçhisar hakkını alacak” sloganı atan hakperestlere(!) doğru soruyu kim soracak bakalım? Vermişler mi yoksulluktan işsizlikten kırılan Koçhisarımızın, bizim işsiz gençlerimizin hakkını, payını da bundan sonra vereceklermiş? Yoksa “marabaların” hakkı, payı olmaz mı? Dedi.
İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Avni Yıldırım sosyal medya hesabından ABB’nin işe aldığı kişileri eleştirdi. Yıldırım sosyal medya hesabında yapmış olduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
“2019 seçiminden sonra, 2023 Ağustos’a kadar Ankara Büyüķşehir Belediyesi bünyesine tam 17.500 yeni çalışan işe alındı (dile kolay). Bu tarihten sonrada alımlar devam etti ve özellikle son dönemde diğer partilere yapılan operasyon kapsamında devşirilenlerin kendileri ve yakınlarına da çok ciddi sayıda makam ve kadro dağıtıldı.
Şimdii…”Şereflikoçhisar hakkını alacak” sloganı atan hakperestlere(!) doğru soruyu kim soracak bakalım? Vermişler mi yoksulluktan işsizlikten kırılan Koçhisarımızın, bizim işsiz gençlerimizin hakkını, payını da bundan sonra vereceklermiş? Yoksa “marabaların” hakkı, payı olmaz mı?
Not: Belediyeler iş ve işçi bulma kurumu değildir. Ama bu iş tam tersi hale getirilmişse, biz de kendi hemşerilerimizin evlatlarının hakkını aramak zorundayızdır, aksi memlekete ihanet olur. Hele ki yoksulluk ve işsizlik bu seviyedeyken memlekette.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat