Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

AYBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan Üniversiteyi Ziyaret Etti

AYBÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan, Tuz Gölü yerleşkesini ziyaret etti. Ziyarette, Akademik Kurul Toplantısına katıldı ve birtakım ziyaretlerde de bulunarak incelemeler gerçekleştirdi.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan, Tuzgölü Yerleşkesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu ve Mehmet Aslan Bilim Merkezi binalarında incelemelerde bulundu.
Rektör Yardımcısı Orçan, öncelikle Tuzgölü Yerleşkesi Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş’ı makamında ziyaret etti.
Yerleşkede ve ilçemizde ziyareti boyunca Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan’a, Tuzgölü Yerleşkesi Koordinatörü Doç. Dr. Ahmet Sarıtaş eşlik etti.
Rektör Yardımcısı Orçan, Akademik ve idari birimleri tek tek ziyaret ederek personellere çalışmalarında kolaylıklar diledi.
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tuzgölü Yerleşkesinde bulunan Şereflikoçhisar Uygulamalı Bilimler Fakültesi ve Şereflikoçhisar Berat Cömertoğlu Meslek Yüksekokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Orçan’ın Başkanlığında 26 Eylül Salı günü gerçekleştirildi.
Toplantıda Prof. Dr. Orçan, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında öğretim elemanlarına başarılarının devamı konusunda dilek ve temennilerde bulunarak Tuzgölü Yerleşkesi’nin her zaman özel ve gözde bir yerleşke olduğunu bildirdi.
Yerleşkenin ziyaretinin ardından Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Şereflikoçhisar Gençlik Merkezini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Şereflikoçhisar’da 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için son hazırlıklarını yapmakta olan Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı kız ve erkek öğrenci yurtlarını da ziyaret eden Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Oçan, ziyaretlerini tamamladı.
2 Ekim 2023 tarihinde başlayacak olan 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı için tüm hazırlıklarını tamamlayan Tuzgölü yerleşkesi öğrencilerini bekliyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat