Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

BALIK TUTMAK İSTERKEN CANINDAN OLDU

Seymenli Baraj Göleti’nde üzücü bir olay oldu ve balık tutarken oltasının takılması nedeniyle gölete giren Uğur Sarıkaya (32) boğuldu. Genç yaşta yaşama veda eden Sarıkaya’nın cansız bedenine su altı arama ekiplerinin yoğun uğraşları sonrası yaklaşık 4 saat sonra ulaşılabildi. Çalışmaları birebir izleyen gencin arkadaşları ve babası talihsiz gencin cansız bedenine ulaşılması sonrası sinir krizi geçirdiler.
Olay, Pazar günü sabah saatlerinde Seymenli Baraj Gölet’i kıyısında meydana geldi.
İddialara göre; Konya’nın Cihanbeyli ilçesinden 11 arkadaş Cumartesi günü balık tutmak üzere ilçemiz Seymenli Mahallesi sulama göletine geldiler. Geceyi burada geçiren gençlerde Uğur Sarıkaya sabah saatlerinde oltasına balık vurması sonrası oltanı suya gittiğini gördü. Hemen oltanın arkası kurtarmak için suya girdi. Biranda gözde kayboldu.
Arkadaşlarının ihbarıyla olay yerine sağlık, jandarma ve polis su altı arama ekipleri sevk edildi.
Yaklaşık 5 saat süren arama-kurtarma çalışmalarında Sarıkaya’nın cansız bedenine ulaşıldı.
YAKINLARI SİİR KRİZİ GEÇİRDİ
Su altı arama kurtarma ekiplerinin çalışmaları an be an izleyen talihsiz gencin yakınları, Sarıkaya’nın cansız bedenine ulaşılması sonra sinir krizi geçirdiler.
Sarıkaya’nın cenazesi İlçemiz Devlet Hastanesinin morguna daha sonra kesin ölüm sebebinin tespit edilmesi için Ankara Keçiören adli tıp kurumuna sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat