Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Belediye Spor kendi evinde 1 puan aldı

İlçemizin tek takımı Belediye Spor, 2023-2024 sezonun Amatör Ligin 7.haftasında kendi evinde Ayaş Spor’la karşı karşıya geldi. Maç, 1-1 berabere bitti ve her iki takımda haftayı 1 puanla kapattı.
Pazar günü, ilçemiz açık saha spor sahasında yapılan ve saat 13.00’da başlayan maçta Belediye Spor’un ilk 11’inde;”Mustafa, Umut, Doğan, Kadir, İsa, Ömer, Samet, Burak, Faruk, Koray ve Mustafa yer aldı.
Maçın ilk yarısında, her iki takımın kıyasıya mücadele etmesine ve 45+2 dakika uzatılmasına rağmen gol gelmedi. Ve ilk yarı 0-0 bitti.
Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan takımımız Belediye Spor, 63.dakikasında Mustafa’nın golüyle 1-0 öne geçti.
89.dakikada rakibin attığı golle skor 1-1 beraber oldu. 90.dakikada biten ikinci yarı, 4 dakika daha uzatıldı. Uzatmada da gol gelmeyince maç, 1-1 berabere bitti ve her iki takım haftayı 1’er puanla kapattı.
Maç ile ilgili konuşan Teknik Direktör Kurtuluş Çevik; “Maça geçen haftalardan 3 kırmızı kartlı oyuncumuz vardı. Eksik kadroya rağmen iyi mücadele ettik. Galibiyeti hakkettik ama rakibin 89.dakikada ilk kaleyi bulması sonucu maçtan berabere ayrılmak zorunda kaldık. İlerleyen haftalarda, sakatlanarak cezalı olan oyuncularımız oynadığı zaman daha güçlü bir şekilde sahada olup galibiyetlere başlayacağız” dedi.
Hafta sonu oynanan maçlar sonucunda puan tablosunda da, değişiklikler oldu. Buna göre, puanını 5’den 6’ya yükselten takımımız Belediye Spor, puan tablosunda 6.sırada yerini korudu.
Ligin 8.haftasında, takımımız Belediye Spor Ankara deplasmanında Çamlıdere Belediye Spor ile karşı karşıya gelecek.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat