Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇELİK; “YENİ EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KUTLU OLSUN”

Belediye Başkanı Memiş Çelik, yeni eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla birlikte eğitim camiasının başarılarla dolu bir yıl yaşanmasını temenni etti.
Başkan Çelik, yaz tatilinin sona ermesiyle birlikte okullarından, sınıflarından, arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrı kalan öğrencilerin yeni eğitim ve öğretim yılında yeniden yüz yüze eğitime başlamalarının heyecanını hep birlikte paylaştıklarını ifade ederek ; ‘’Öğrenci, öğretmen ve tüm eğitim camiasının heyecanla beklediği 2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılı başladı. Bu dönemin eğitim camiası ve ilçemiz için başarılarla dolu bir yıl olmasını canı gönülden temenni ediyorum.” Dedi.
2023 – 2024 eğitim ve öğretim yılının başta sağlık olmak üzere başarılarla dolu bir dönem olmasını temenni eden Belediye Başkanımız Sayın Çelik; ‘Başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz, eğitim çalışanlarımız ve velilerimize kolaylıklar diliyor, yeni dönemin üstün başarılarla dolu olmasını temenni ediyorum, Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı olarak eğitim ve öğretim faaliyetlerine verdiğimiz tam destek devam edecek.” şeklinde konuştu.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat