Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Fen Lisesi Voleybol Taıkımı, Çeyrek Finalde

İlçe Şampiyonu olan Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımı, Ankara’da katıldığı Okul Sporları Voleybol İl Birinciliği Turnuvasında, çeyrek finalde yarışacak.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İl Gençlik Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Faaliyetleri kapsamında yapılan Liselerarası Voleybol Turnuvasına katılan İlçemiz Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımı, birinciliğe doğru adım adım ilerliyor.

Turnuvada çeyrek finale kalan Voleybol Takımı, Müdür Yardımcısı Duran Sargın ile Beden Eğitimi Öğretmeni Murat Aydın koordinatörlüğünde Ankara’ya giderek yarışıyor.

31 Ekim 2023 Salı Günü çeyrek finalde TED Ankara Koleji ile karşı karşıya gelecek olan Voleybol takımında; Asadbek Kadirov, İbrahim Halli, Berat Akdağ, Mustafa Serkan Karakaş, Mustafa İçyer, Furkan Görgülü, Ömer Faruk Ataş, Arda Talha Keser, Hacı Ertuğrul Çeçen, Fatih Batmaz ve Hasan Furkan Bal isimli öğrenciler yer alıyor.

İlk maçlarını 17 Ekim Salı günü TVF Spor Lisesi ile yapan Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımı, İkinci maçlarını da 23 Ekim Pazartesi günü yaptılar. Ve maç sonucunda Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımı 3-1 kazanmıştı.

3.maçlarını da Cuma günü Gazi Lisesi ile karşı karşıya gelmesi beklenen ancak rakip takımın vazgeçmesi nedeniyle hükmen galip gelen Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımı, çeyrek finale yükseldi.

31 Ekim 2023 Salı Günü yapılacak olan çeyrek finalde, TED Ankara Koleji ile karşı karşıya gelecek olan Yavuz Sultan Selim Fen Lisesi Voleybol Takımına, Tuzgölü Haber Gazetesi olarak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat