Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Emniyet’ten Uyuşturucu operasyonu

İlçe Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Yapmış olduğu operasyonla bu kez sentetik Kannonioid isimli uyuşturucu madde yakaladı. Uyuşturucu madde konusunda vatandaşlarımıza çağrıda bulunan Emniyet Güçleri, olası uyuşturucu kullanan yada satan kişi ya da kişileri gördükleri anda 112’ye ihbar da bulunmalarını, yapılan ihbarlarda kesinlikle ihbar eden kişinin isminin açıklanmadığını ifade ettiler.
Son aylarda ilçemizde kullanımı arttığı iddia edile uyuşturucu konusunda İlçemiz Emniyet teşkilatı teyakkuza geçti. Şüphelenmiş oldukları kişi ve araçları takibe alan Emniyet Güçleri hemen hemen her hafta bir uyuşturucu kullanıcısına işlem yapıyor. Geçtiğimiz günlerde yine şüphelendikleri kişinin üzerinde arama yapan Emniyet Güçleri bu kez sentetik Kannonioid isimli uyuşturucu madde yakaladı. Uyuşturucu maddeye el koyan Emniyet Güçleri şahıs hakkında işlem başlattı.
Yine bu olaydan birkaç gün sonra İlçemiz Emniyet Güçleri bir başka uyuşturucu kullanıcısını yakaladı. Yapılan tahkikat sonrası hal ve hareketlerinden şüphelenilen bir şahsı takibe aldı. Yapılan tahkikat sonrası şüphelinin üzerinde uyuşturucu madde ve hassas terazi ele geçirildi.
Konuyla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat