Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

İlçe Halk Eğitim Merkezi Bünyesinde AÇILAN KURSLAR DEVAM EDİYOR

İlçe Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslar, devam ediyor. İlgi ve ihtiyaçlara göre gelen talepler neticesinde kurslar açılmaktadır.
İlçe Halk Eğitim Müdürü Murat Öcal’ın; “Spor alanında, kişisel gelişim alanında, el sanatları alanında, tarım, bilişim teknolojileri alanı gibi muhtelif alanlar dâhilinde 3000 üzerinde bir kurs çeşitliliğine sahibiz. Şu an devam eden kurslarımız bulunmaktadır.” dediği kurslarla ilgili açıklaması ise şöyle;
“Şereflikoçhisar Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde açılan kurslarımız devam etmektedir. İlgi ve ihtiyaçlara göre gelen talepler neticesinde kurslarımız açılmaktadır. Şu an devam eden birçok kursumuz bulunmaktadır. Halk Eğitim merkezlerinde açılan kurslarda, belli bir yaş sınırlamasına tabii olmadan kişilerin zevklerine, ihtiyaçlarına göre birçok farklı alanda açılabilmektedir. Hayat boyu öğrenme felsefesine dayanarak her yaştan vatandaşımızın istek ve ihtiyaçlarını göz önüne alarak kurslarımızı daha nitelikli hale getirme çabamız felsefemize uygun bir şekilde devam etmektedir.
Yetişkin eğitimi belli bir yaş üzerindeki kişilerin daha nitelikli bir hayat sürebilmeleri için son derece ehemmiyetli bir alandır. Yetişkin eğitiminin bu önemini de göz önünde bulundurarak farklı alanlarda farklı kurslarımızla yetişkin bireylerimizin zamanını daha da nitelikli değerlendirmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz.
Ara tatil sonrası ara verdiğimiz ve yeni açtığımız kurslarla isteklere cevap vermeye devam ediyoruz. Şu an devam eden birçok kursumuz bulunmaktadır. Spor alanında, kişisel gelişim alanında, el sanatları alanında, tarım, bilişim teknolojileri alanı gibi muhtelif alanlar dâhilinde 3000 üzerinde bir kurs çeşitliliğine sahibiz. Bunlardan bazıları; Arıcılık, İngilizce, Bilgisayar operatörlüğü, Kodlama, El sanatlarının birçok alanında farklı kurslar, Dikiş, nakış vb kurslardır.
Sizleri de aramızda görmek bizleri daha da mutlu edecektir.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat