Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Karamollauşağı kavşağında kaza! 3 YARALI!

E-90 Karayolu Karamollauşağı kavşağında meydana gelen çift taraflı kazada 3 kişi yaralandı. Hızlı olduğu iddia edilen otomobil sürücü takla atarak yolun sağında bulunan park alanında durdu.
Sık sık kazaların yaşandığı Karamollauşağı kavşağında dün sabah saatlerinde yine bir kaza meydana geldi. Kazada 3 kişi yaralandı.
Sabah 08.15 sularında meydana gelen kaza ile ilgili iddialara göre 58 NH ?73 plakalı otomobil sürücüsü S.Ö Karamollauşağı yolundan karşıya geçmek isterken, Ankara istikametinden Aksaray istikametine gitmekte olan 80 G? 454 plakalı otomobil sürücüsü M.T. çarptı. Hızında etkisi ile kontrolden çıkan 80 plakalı araç yolun sağında bulunan park alanına takla atarak durabildi.
Kazada 80 plakalı araçta bulunan sürücü M.T ile eşi H.T. ağır şekilde yaralanırken, diğer sürücü ise kazayı hafif şekilde atlattı. Olayı gören vatandaşların haber vermesi sonrası olay yerine Trafik polisleri ve Ambulans sevk edildi.
Yaralılar, olay yerine gelen Ambulanslarla İlçemiz Devlet Hastanesine kaldırıldılar. Kazanın E90 Karayolunda meydana gelmesi nedeniyle trafik akışı Emniyet Güçlerince kontrollü bir şekilde sağlandı. Kazada 80 plakalı aracın çok hızlı olduğu ve kırmızı ışık ihlali yaptığı iddia edilirken, kaza ile ilgili soruşturmanın ise devam ettiği öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat