Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Kaymakam Zafer Engin, 2022 Yılını Değerlendirdi

2022 yılını uğurlamaya geri sayım devam ederken Kaymakam Zafer Engin, Gazetemiz Muhabiri Zeynep Görgülü’yle yapmış olduğu röportajda 2022 yılını değerlendirdi. Ve yayınladığı mesajla da ilçemiz halkının yeni yılını kutladı. İlçemizde uyuşturucuya yönelik önemli adımların atıldığına vurgu yapan Engin, OSB’de bir yatırımcının faaliyete geçtiğini, diğer arsa alan kişilerin ise en kısa sürede çalışmalara başlayacağını dile getirdi.
Gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü, Kaymakam Zafer Engin’i ziyaret etti. Ziyarette, 2022 yılının genel değerlendirilmesi yapıldı.
İlçemiz halkının güvenli ve huzurlu olması açısından önemli bir konu olan asayiş çalışmalarının ve ilçemize Belediye ile birlikte yapılan hizmetlerin görüşüldüğü ziyaretin sonunda Kaymakam Zafer Engin, halkımızın yeni yılını da kutladı.
Ziyarette ilk olarak İlçemiz asayişi görüşüldü. Gerek ilçe Emniyet Müdürlüğü ile gerekse ilçe Jandarma Komutanlığı ile koordineli olarak çalışarak ilçemiz halkının güveninin ve huzurunun sağlandığını belirten Kaymakam Zafer Engin, ilçemizde kendisinin özellikle üzerinde durdurduğu konulardan olan uyuşturucuya yönelik çalışmaların yapıldığını hatta “uyuşturucu ile mücadelede en iyi narkotik polisi anne” projesi kapsamında hem ilçe Emniyet Müdürlüğü’nün hem de ilçe Jandarma Komutanlığı’nın, proje kapsamında annelere yönelik eğitimler verdiğini belirtti.
OSB’de, yatırımcı Elvan Demirsoy’un OSB’ye yaptığı fabrikada faaliyetine başladığını, arsa alan diğer yatırımcıların da en kısa zamanda OSB’de fabrika yaparak çalışmalara başlayacağını ve yatırımcı çalışmalarının devam ettiğini de belirten Kaymakam Engin, OSB için Belediye ve Ticaret Odası ile birlikte ellerinden gelen çalışmayı yaptıklarını söyledi.
Son olarak iki gün sonra gireceğimiz 2023 yılı nedeniyle halkımızın yeni yılını kutlayan Kaymakam Zafer Engin’in mesajı ise şöyle;
“Yeni beklentilerle, yeni umutlarla dolu bir yıla daha girerken birlik ve beraberlik içerisinde hoşgörü ve sevginin ön planda olduğu huzur içerisinde bir yıl geçmesi temennisi ile Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimin yeni yılını en içten dileklerimle kutluyor,
2023 yılının ilçemize, Ülkemize, milletimize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat