Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Muharrem İnce’den Fıkralı Gönderme

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte Adana İl Başkanlığı’nın açılışına katılmak için giderken E-90 Karayolu üzerinde ilçemizde mola verdi ve partililerle bir araya gelerek “hamdolsun gündeme gelmedi” konulu Temel ile Dursun’un fıkrasını anlatarak gönderme yaptıktan sonra tekrar yoluna devam etti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, eşi Ülkü İnce ile birlikte Adana İl Başkanlığı’nın açılışına katılmak için giderken İlçemizde de mola verdi ve partililerle bir araya gelerek; “hamdolsun gündeme gelmedi” konulu Temel ile Dursun’un fıkrasını anlatarak gönderme yaptıktan sonra tekrar yoluna devam etti.

Muharrem İnce’yi, E-90 Karayolu üzerinde bulunan Amore pizza’da; Memleket Partisi İlçe Başkanı Bayram Görkem ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Memleket Partisi Ankara İl Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Celal Ünsal ile İsmet Andaç ve Partililer karşıladı.

Adana’ya gittiklerini, zamanlarının olmadığını belirterek Temel ile Dursun’un fıkrasını anlatan Muharrem İnce; “Temel eve gitmiş Fadime demiş ki; “ Dursun bizim tarlayı işgal etti, ağaçları kesti, meyveleri topladı. Dursun bu kadar kötülük yaptı.” Temel Piştovonu almış, doğru Dursun’a bahçeye gitmiş dursun yemek yiyor. Oturmuşlar yemek yemişler tekrar eve gelmiş. Fadime sormuş; “ Ne yaptın Dursun’la görüştün mü?” Görüştüm demiş. Bizim tarlaya zarar verdi, işgal etti, meyveleri topladı. O nu da görüşüp konuştun mu? demiş.

Temel de; “Hamdolsun gündeme gelmedi demiş” diyerek zamanlarının olmadığını belirtti.

Muharrem İnce, partililerle fotoğraf çektirmesinin ardından tekrar yoluna devam etti.

You need to add a widget, row, or prebuilt layout before you’ll see anything here. 🙂
Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat