Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Mustafa Koçak; “Çalışmalarımız harıl harıl devam ediyor”

Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mustafa Koçak, aday olduğu günden bu tarafa çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
İlçe binasında gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü ile bir araya gelen Mustafa Koçak, çalışmaları hakkında kısaca bilgi verdi.
İlçe Başkanı Hüseyin Güçlü ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Anıl Egemen Kale ve Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte çalışmalarını sürdüren Mustafa Koçak; “. İlçe Başkanımız Hüseyin Güçlü, Yönetim Kurulu Üyelerimizin tamamı, Partililerimiz ve Mustafa Koçak gönüllüleri hepsi sahada, harıl harıl çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.
“5 yıldır ilmek ilmek döşediğimiz, ilmek ilmek yaptığımız huzur ve güveni Şereflikoçhisar’ın tamamına yönetim olarak yayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.”diyen Mustafa Koçak, alışmalar hakkında şunları söyledi;
“Özellikle son 5 yıldır kaderine terk edilmiş, sahip çıkılmamış bütün esnaflarımız ve vatandaşlarımız tarafından yoğun bir ilgi var. Sanayi sitesinde işler acısı bir durum var. Sanayi sitesi kaderine terk edilmiş. Bu ilçeye geçim kaynağa sağlayan, garip gurebaya iş sahası açan, garip gurebaya ekmek veren Tuzcular sitesine dün gittik. İnsan o tuzcular sitesinin yolunu görünce biraz utanır. Bu ilçe bu kadar sahipsiz olmamalı. En büyük projemiz, bu ilçeyi siyasi yalnızlığa iten, hizmet yalnızlığına itenlere karşı bu ilçeyi tekrar el birliğiyle el birliğiyle kaldırmak olacak. Kapı kapı gezeceğiz, gönül gönüle gezeceğiz, her insana dokunacağız. Şereflikoçhisar’da değişimi ve gelişimi bizim getireceğimize herkesi inandıracağız. Bu süreçte Şereflikoçhisar’ın değişimini ve gelişimini bizim getireceğimize vatandaşlarımız inanmış durumda. Biz bu inanca biraz daha yükselteceğiz.
Adaylığımız sürece Şereflikoçhisar’a değişimi ve gelişimi getirme yolunda bir fırsat geçti elimize. Bu fırsat Cumhuriyet Halk Partisi’nde yıllarca tecrübe edinen bir abimiz var ilçe Başkanımız Hüseyin Güçlü. Abimizin tecrübelerinden faydalanarak her alanda başarılı olacağımızı düşünüyoruz. İlçe Başkanımız Hüseyin Güçlü, Yönetim Kurulu Üyelerimizin tamamı, Partililerimiz ve Mustafa Koçak gönüllüleri hepsi sahada, harıl harıl çalışmalarımız devam ediyor. Her zaman söylediğimiz gibi, 5 yıldır ilmek ilmek döşediğimiz, ilmek ilmek yaptığımız huzur ve güveni Şereflikoçhisar’ın tamamına yönetim olarak yayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat