Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Sadıklı Mahallesi Camiisi Törenle Açıldı

Yapımı 1,5 yıl süren Sadıklı Mahallesi Camiisi, düzenlenen törenle açıldı. Sadıklı Mahallesi Kalkındırma, Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından yapılan caminin açılışından sonra yağmur duası yapıldı. Tören yemek ikramıyla sona erdi.
Sadıklı Mahallesi Kalkındırma, Güzelleştirme, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Sadıklı Mahallesine yapılan ve yapımı 1,5 yıl süren “Sadıklı Mahallesi Camii’nin” açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.
Açılışa; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Müftüsü İsmail Göksu, İYİ Parti ve CHP İlçe Başkanları ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Oda Başkanları ile Sadıklı Mahallesi sakinleri katıldı.
Camiinin açılış kurdelesi; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım, Oda Başkanları Çetin Aslan ile Hikmet Bozkurt, Dernek Başkanı Eyüp Bozkurt ve Camiinin yapılmasında öncülük eden hayırseverler tarafından dualar eşliğinde kesildi.
Daha sonra İlçe Müftülüğü tarafından caminin yapılmasında emeği olan başta Kaymakam ve Belediye Başkanı olmak üzere 20’ye yakın kişiye plaket verilerek onurlandırıldı.
Caminin gezilmesinden sonra yağmur duası yapıldı.
Tören, misafirlere ikram edilen yemekten sonra sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat