Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Salı Pazarı Artık Kavak Pazarının Yanına Kuruluyor

Salı Pazarının yerine Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Aile Yaşam Merkezinden dolayı Pazar esnafı, tezgah açamadığı için isyan etmişti. Salı pazarı esnafı için yeni yer belirlendi ve eskide kavak pazarı olarak kullanılan yerde Salı pazarı kurulmaya başlandı.
Hatırlanacağı üzere yıllardır İlçemiz Sanayi Mahallesine kurulan Salı pazarı, Pazar alanına ABB tarafından Aile Yaşam Merkezi yapılmak için çalışmaların başlaması sonrası Salı pazarı esnafı tezgah açamamış, Belediye Başkanı Memiş Çelik’i ziyaret ederek, yardım istemişlerdi.
İki haftadır tezgahını açmak için yer arayan Pazar esnafına, İlçe Belediyesi tarafından kavak pazarının yanına yer gösterildiği öğrenildi.
Salı günü ilk defa kavak pazarının yanına tezgahını açan Pazar esnafı, bundan sonra her salı günü kavak pazarının yanına kurulacak.
Pazarı ziyaret eden gazetemiz muhabiri Zeynep Görgülü’ye dert döken esnaflar; “Konumuzla ilgilenen Belediye Başkanımız Memiş Çelik’e teşekkür ederiz. Artık Salı günleri burada tezgahımızı açarak, ekmeğimizi kazanacağız.” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat