Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Sezonun ilk maçında 1-0 yenildik

Takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor, Avni Balabanlı 1.Amatör Lig 2023-2024 sezonun ilk maçında karşı karşıya geldiği rakibi İstatistik Spor’a deplasmanda 1-0 yenildi.
Pazar Günü Lalahan Stadında, saat 14.00’da başlayan maçta, takımımız Şereflikoçhisar Belediye Spor’un ilk 11’inde; Mustafa, İsa, Kadir, Orkun, Umut, Muhammed, Koray, Samet, Burak, Mustafa ve Faruk yer aldı. Takımımız Belediye Spor’un teknik ekibi de Barış Koçak ile Murat Oktar idi.
Maça hızlı başlayan takımımız Belediye Spor, maçın 43.dakikasına kadar güzel oynadı. 43. dakikada rakip takım, karambole gerçekleşen ataktan attığı golle 1-0 öne geçti.
45. dakikada takımımız Belediye Spor’un oyuncularından Faruk ile rakibin kalecisi ile karşı karşıya ataktan yararlanamadı ve gol gelmedi.
İlk 45 dakika, 7 dakika da uzatılmasına rağmen her iki takımdan da gol gelmedi ve ilk yarı 45+7 dakikada 1-0 sona erdi.
İkinci yarı hakemin düdüğüyle başladı. Her iki takımın hızlı başladığı maçta, takımımız Belediye Spor, yakaladığı birçok ataktan faydalanamadı.
İkinci yarıda, takımımızın oyuncularından maçın 60.dakikasında Muhammed, 65.dakikasında Mustafa ve 75.dakikasında da İsa sarı kart aldı.
90.dakikanında sonunda hakem maçı, 6 dakika daha uzattı. Ancak, 6 dakika sonunda da gol gelmedi ve ikinci yarı, hakemin düdüğüyle sona erdi. Maçı, 1-0 skorla İstatistik Spor aldı ve 3 puanın da sahibi oldu.
Buna göre, ilk hafta oynanan maçlar sonunda, puan tablosunda 9 takım arasından takımımız Belediye Spor, 8. sırada yer aldı.
Sezonun ikinci haftasında takımımız Belediye Spor, kendi evinde açık spor salonunda Köprülü Bahçeli Spor ile karşı karşıya gelecek.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat