Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Toplum Destekli Polisten Huzur Toplantısı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği tarafından yürütülmekte olan “Güvenli Sokaklar Gülen Yüzler” projesi kapsamında “Huzur Toplantısı” gerçekleştirildi.
Toplantıya, İlçe Emniyet Müdür Vekili Şaban Şen, Toplum Destekli Polis Amirliğinde görevli polis Tuğba Özgül ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda bilgiler, Polis Tuğba Özgül tarafından verildi.
Yılda iki defa yapılan söz konusu toplantının, 2023 yılının son toplantısı idi.
Toplantıda, mahallede görülen şüpheli şahıs ve araçların, aile içi şiddet olaylarının emniyete bildirilmesi, 155 polis hattının önemi ve kullanılması, vatandaş-polis dayanışmasının önemi, mala ve cana karşı işlenen suçlarda alınması gereken önlemler, telefonla arayarak kendini hakim, savcı ve polis olarak tanıtan dolandırıcılara karşı yapılması gerekenler anlatıldı.
Ayrıca mahallelerde aydınlatmanın daha çok olması gerektiği, asayiş ve güvenlik konusunda bir sıkıntı olup olmadığı, Kent Güvenlik Yönetim Sisteminin (KGYS) mahallelerde daha çok kurulması gerektiği, Emniyet ekiplerinin mahallelerde daha çok gezmesi gerektiği ve trafik kurallarına uyulması konusunda cezaların yazılması gerektiği ifade edildi.
Yaklaşık bir saat süren toplantı, soruların cevaplandırılmasıyla sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat