Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÜNSAL, İL OLMAK İÇİN TOPLANTIYA DAVET ETTİ

Memleket Partisi İl başkanı hemşehrimiz Mahmut Celal Ünsal, il olmak için ilçemizde toplantı yapılmasından fayda olacağını ifade ederek, bayram sonrası geniş tabanlı bir toplantı yapılmasını istedi. Toplantı tarihini, yerini ve saatini ticaret odası başkanımız Sn. Çetin Aslan’ın belirlemesini kendisinden rica ediyoruz” dedi.
Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, “100. yılda 100 il” açıklamasının ardından, ilk siyasi girişim Memleket Partisi İl Başkanı olan Hemşehrimiz Mahmut celal Ünsal’dan geldi. Konu ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Ünsal, bayram sonrası ilçemizde geniş tabanlı bir toplantının yapılması gerektiğini ifade etti. Ünsal yapmış olduğu yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
“Değerli hemşerilerim,
İlçemiz 30 yıldan fazla bir süredir il olma talebini defalarca gündeme getirmiştir. Ancak geçmişte bazı siyasilerin verdikleri vilayetlik tapusu, plaka numaraları gibi vaatler maalesef yerine getirilmemiş ve her defasında yeşeren umutlarımız boşa çıkmıştır. Kamuoyunda il olmak için gereken şartların (100000 nüfus, il merkezine en az 30 km uzakta olması, şehirleşme ve ulaşım durumu, hinterland, ekonomik çeşitliliği ve eğitim durumu) birçok göstergesinin değerlendirileceği belirtiliyor. Eğer ilçemiz 1989 yılında bölünüp bir ilçeyken dört ilçe yapılmasaydı zaten başta nüfus olmak üzere bütün bu şartları üzerinde taşıyordu. Bizler Aralık 2022’de 20 ilçenin il olacak bilgisine ulaştığımız anda derhal bir imza kampanyası düzenleyerek il olma talebimizi ilçe halkımıza hatırlatarak belediye başkanımız Sn. Memiş Çelik’in vermiş olduğu geniş katılımlı kahvaltılı toplantıda hep birlikte konuşmuştuk. Her ne kadar bazı muhalefet partileri o toplantıya katılmasalarda 7 ay sonra sosyal medya üzerinden bu konuyu gündeme taşımaları sevindirici bir gelişmedir. İlçemiz ülkemizde bir ilçeyken bünyesinden üç ilçe daha çıkaran ve dört ilçe olarak en büyük mağduriyeti yaşayan tek ilçedir. Başka örneği yoktur. Bu mağduriyetin giderilmesi ve il olabilmemiz için başta belediye başkanımız Sn. Memiş Çelik olmak üzere ilçemizde faaliyet gösteren bütün siyasi partileri, odaları, dernekleri, muhtarlarımızı, esnaflarımızı, üzerinde bu konuyla ilgili sorumluluk hisseden bütün hemşerilerimizi birlik ve beraberlik görüntüsü içinde, siyaset üstü ve sadece Şereflikoçhisar’ımızın menfaatleri için bayramdan sonra geniş tabanlı bir toplantıya davet ediyoruz. Toplantı tarihini, yerini ve saatini ticaret odası başkanımız Sn. Çetin Aslan’ın belirlemesini kendisinden rica ediyoruz. Yarın çok geç olabilir. İnşAllah bundan sonraki bayramlarımızı il olarak kutlamak temennisiyle, tüm hemşerilerimin mübarek kurban bayramını kutlarım. Saygılarımla. Memleket Partisi Ankara İl Başkanı Mahmut Celal Ünsal

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat