Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

UZUNÖZ; “ TEŞEKKÜRLER GURBETÇİLERİMİZ”

İlçemiz Esnaflarından Onur Uzunöz, alışverişlerini ilçemizden yaptıkları için hem gurbetçilerimize hem de ilçe halkına teşekkür etti.
Gerek pandemi süreci gerekse piyasalardaki durgunluklardan dolayı geçtiğimiz haftalarda hem ilçe halkına hem de Gurbetçilerimize alışverişlerini ilçemizden ve ilçe esnafından yapılması yönünde çağrıda bulunan Uzunöz, “sağ olsunlar hem yerel halkımız hem de gurbetçi hemşehrilerimiz alışverişlerinin çoğunluğunu ilçemizden yaptılar. Bu vesile ile kendilerine sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Geçtiğimiz haftalarda gazetemize açıklama yapan İlçemiz Esnaflarından Onur Uzunöz; “Pandemi sürecinde ciddi sıkıntılarla karşılaşan yerel esnafın yaşadığı sıkıntıların giderilmesi için vatandaşlarımızın duyarlı olması gerekmektedir. Yerel esnaftan alışveriş yaparsanız, paranız ilçe ekonomisinde kalmış olur. Yeni yerel iş alanları yaratmış olursunuz, halkımızı yerel esnaftan alışveriş yapmaya davet ediyoruz. Gün birlik günüdür, gün dayanışma günüdür, gün yerel esnafa sahip çıkma günüdür” demiş, “Düğün sezonunun da açılması ile birlikte bazı vatandaşlarımızın alışverişlerini ilçe dışından yaptıklarına vurgu yapan Uzunöz; “ Düğünümüz ortak, cenazemiz ortak, hüznümüz ortak. Hal böyle olunca mümkün olduğunda alışverişlerimizi yerel esnaftan yapalım. Esnafımız zaten pandemi nedeniyle zor günler yaşadı ve yaşamaya devam ediyor” şeklinde konuşmuştu.
Yapmış olduğu çağrısına gerek ilçe halkının gerekse, gurbetçi hemşehrimizin kayıtsız kalmayarak, alışverişlerini ilçemizden yaptıklarına dikkat çekerek; “ Bu sene gurbetçilerimiz ve ilçe halkımız esnafına sahip çıktı. Hem gurbetçilerimiz hem yerli halkımız alışverişlerini ilçe esnafından yaptılar. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe esnafına gurbetçilere karşı hem çeşitli indirimler hem de güler yüzlü davrandıkları için teşekkür eden Uzunöz, “İnşallah bu uygulama ve birlikteliğimiz devam edecek” dedi.
Gurbetçi bir vatandaşımız Ramazan Kılıçaslan ise, alışverişlerini ilçemiz yapmaya çalıştıklarını ifade ederek; “ Bu sene ilçe esnafımız bizlere çok güzel davrandı. Hatta çoğu esnafımız indirimler uygulayarak bizlere yardımcı oldular. Bizlerde alışverişlerimizi ilçemizden yaptığımız için çok mutlu oluyoruz” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat