Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Vergi Haftası ilçemizde sönük kutlandı

Bu yıl 32. kutlanan Vergi Haftası, ilçemizde pandemi nedeniyle sönük kutlandı. Hafta nedeniyle sadece Kaymakam Zafer Engin ziyaret edildi.
Her yıl 24 Şubat-1 Mart tarihleri arasında geniş kapsamlı kutlanan Vergi Haftası, bu yıl da sönük kutlandı.
Bu yıl 32. düzenlenen Vergi Haftası kutlamaları kapsamında pandemi nedeniyle öğrencilerin ve mükelleflerin ziyareti olmadığı sadece ilçe Vergi Dairesi tarafından Kaymakam Zafer Engin’in ziyaret edildiği ifade edildi.
İlçemiz Vergi Dairesi Müdür Vekili Özcan Gürses ile vergi dairesi çalışanlarının olduğu ziyarette, vergi ve hafta ile ilgili konulardan bahsedildi.
Kaymakam Zafer Engin’de, Vergi haftasını kutladığını belirterek çalışmalarında başarılar diledi.
Vergi Haftası kutlamaları kapsamında hafta boyunca yapılacak etkinlikler hakkında bilgi veren Vergi Dairesi Müdür Vekili Özcan Gürses; “Bu yıl 32’ncisini kutluyoruz. 1990 yılından bu yana kutluyoruz. Amaç verginin tüm kesimlere benimsetilmesi istiyoruz. Ama geçen yıldan bu yana sönük kutluyoruz. Pandemi koşulları nedeniyle sadece Kaymakam Zafer Engin’i ziyaret ettik. Önceki dönemlerde okullarımızı ziyaret ediyorduk, öğrencilerimiz bizleri ziyaret ediyordu. Şimdi pandemi nedeniyle böyle ziyaretler olmayacak. Bu vesileyle Şereflikoçhisar’lı mükelleflerimize, esnaflarımıza ve iş adamlarımıza hayırlı bol kazançlar diliyorum. Vergi haftasını da kutluyorum” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat