Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

YÖREX Fuarında Ürünlerimiz Tanıtıldı

2-5 Kasım 2023 tarihleri arasında Antalya’da ANFAŞ Fuar Merkezinde düzenlenen 12.YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında, Ticaret Odası tarafından ilçemize ait ürünlerin tanıtımı yapıldı.
Fuarın açılışı, TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu tarafından yapıldı.
İlçemiz Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan, Meclis Başkanı Faruk Eskici ve Meclis Üyelerinin de katılarak Şereflikoçhisar adına açtıkları stantta; Tahinli pide, tuz, nohut, fasulye, ay çekirdeği gibi yöresel ürünlerimiz tanıtıldı.
İlçemiz standına yoğun ilgi gösterildiğini belirten Ticaret Odası Başkanı Çetin Aslan; “Fuarda ilçemiz adına katılmaktan dolayı oda olarak çok mutluyuz. Ürünlerimiz fuardaki vatandaşların ilgisi yoğundu.
Ayrıca fuara katılan TOBB Başkanımız Rıfat Hisarcıklıoğlu, Antalya Valisi Hulusi Şahin, Isparta Valisi Aydın Baruş, Burdur Valisi Türker Öksüz, Çorum Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Selçuk Aslan, Bilecik Valisi Şefik AygölAntalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara Ticaret Odası Başkanı Gürsel Baran, Ankara Sanayi Odası Başkanı Şehit Ardıç ve Ankara Ticaret Borsası Başkanı hemşehrimiz Faik Yavuz da standımızı ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular ve ürünlerimiz hakkında bilgi aldılar.
Zira, Antalya Ticaret Odası Başkanı, yine Antalya Ticaret Borsası Başkanı ve diğer bütün oda başkanları da standımızı ziyaret ettiler. Ben fuarın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.
Çetin, son olarak 500’den fazla katılımcının yer aldığı fuarda, Anadolu’nun dört bir yanından yüzlerce yöresel ürünlerin sergilendiğini belirtti.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat