Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ABB tarafından meydanda ücretsiz internet hizmeti verilecek

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş tarafından İlçemiz Kent meydanında ücretsiz Wi-Fi hizmeti verecek. Bu sayede meydanda bulunan herkes bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek. Konu ile ilgili açıklama yapan CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, Çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini ifade ederek; “ İlçemizin her alanında ve her kesiminde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş desteklerini esirgemeyerek ilçemize yardımcı olmaktadır. Derman Belediyecilik anlayışımız her zaman devam edecek” dedi.
Daha önce uzaktan eğitim nedeniyle internete erişim sorunu yaşayan İlçemiz mahalleriyle ( Köyleriyle) birlikte 914 mahalleye ücretsiz internet götüren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şimdi de Ankara’nın 35 meydanında tüm vatandaşların yüksek hızlı internete ücretsiz erişimini sağlayacak.
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, internete erişim hakkının temel bir hak olduğunu belirterek yeni bir hizmeti daha Ankaralılarla buluşturuyor. Daha önce 914 mahalleyi internet erişimine kavuşturan Yavaş şimdi de Başkent’teki 35 meydanda toplam 2 milyon 362 bin metrekarelik alana yüksek hızlı ücretsiz Wi-Fi hizmeti sağlayacak. Sosyal medya hesapları üzerinden videolu paylaşımda bulunarak meydanlar dışında park ve mahallelere de bu hizmeti götüreceklerini söyleyen Başkan Yavaş, “Yılsonuna kadar 10 milyon metrekarelik alana ücretsiz internet sağlayacağız” dedi.
İLK ETAPTA 35 MEYDANDA ÜCRETSİZ WİFİ
Sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı videolu paylaşımla projeyi tanıtan Başkan Yavaş, “İnternete erişim hakkının temel bir insan hakkı olduğuna inanıyor, bu hakka sonsuz saygı duyuyoruz. 35 farklı meydanda 2 milyon 362 bin metrekarelik alana ücretsiz Wi-Fi hizmeti vereceğiz. Yılsonuna kadar ise 10 milyon metrekarelik alana ücretsiz internet saylayacağız” dedi.

ALICI; “ ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK!”
Gerek meydana kurulacak olan ücretsiz Wi-Fi hizmeti gerekse diğer konularda çalışmalarının devam edeceğini ifade eden CHP İlçe başkanı Mustafa Alıcı; “Büyükşehir Belediye Başkanlığımız ilçemizin dış mahallelerinin tamamında çocuklarımızın eğitimleri aksamasın diye ücretsiz internet hizmeti sunmuştur. Şimdi sıra merkezimize gelmiştir. Kent meydanına ücretsiz internet hizmeti sunmak için çalışmalara başlamıştır. Bu çalışmada internet hizmeti bütün halka açık olacak, virüs nedeniyle evde kalmak zorunda olan yaşlı insanlarımız dışarı çıkış saatlerinde kent meydanında otururken kullanabileceklerdir” dedi.
MERCİMEK VE NOHUT TOHUMU DAĞITIMI YAPILACAK!
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Kalkınma Daire Başkanlığı tarafından ilçemiz çiftçilerinin kalkınması ve desteklenmesi kapsamında %90 hibeli mercimek ve nohut tohumu dağıtımı yapılacağının müjdesini veren İlçe başkanı Alıcı; “Geçen hafta mercimek tohumu dağıtımı için ön başvuruları alınırken nohut tohumu dağıtımı ön başvuruları 03.04.05.02.2021 tarihlerinde Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Bölge Şefliğinden yapılacaktır” dedi.
ÇİFTÇİ VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YANINDAYIZ!
Çiftçi ve İhtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olduklarına dikkat çeken CHP İlçe başkanı Mustafa Alıcı; “Çiftçilerimizin elinde kalan Soğan, Patates gibi tarımsal ürünler Büyükşehir Belediyesi tarafından alınarak ihtiyaç sahibi ailelere dağıtımı yapılacaktır. Pandemi nedeniyle yaşanan mağduriyetleri önlemek adına yerli üreticimiz ve ihtiyaç sahibi aileler arasında köprü kuruyor” dedi.
Alıcı açıklamasına şu ifadelerle son verdi. “İlçemizin her alanında ve her kesiminde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mansur Yavaş desteklerini esirgemeyerek ilçemize yardımcı olmaktadır. Derman Belediyecilik anlayışımız her zaman devam edecek”.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat