Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Alıcı; “ Gazeteciler gününüz kutlu olsun!”

CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı 21 Ekim Gazeteciler günü nedeniyle gazetemiz bürosuna gelerek günümüzü kutladı.

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nde CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı gazetecileri unutmadı. Gazetemizi ziyaret eden CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı ve Yönetim Kurulu Üyesi Ramazan İlgili, günün anısına gazetemizi ziyaret ederek 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutladı.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yusuf Özdemir’le bir süre sohbet eden CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı,  gazetecilik mesleğinin fedakarlık isteyen bir meslek olduğuna dikkat çekerek halkın doğru bilinçlendirilmesi anlamında oldukça önemli olduğuna vurgu yaptı. Doğru ve tarafsız şekilde halkı bilinçlendirmek ve toplumsal sorunların dile getirilmesinde basının önemini anlatan CHP İlçe başkanı, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Gününü kutlayarak meslek yaşamımızda başlarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Yusuf Özdemir, ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu ifade ederek, CHP İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesine teşekkür etti. Ziyaret güncel konularda yapılan çay sohbeti ve fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat