Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Belediye Spor, Ligi 4.Sırada Tamamladı

2023-2024 sezonu Avni Balabanlı 1.Amatör Ligin 3.grubunda oynayan ilçemiz takımı Belediye Spor, ligin son haftasında Ankara deplasmanında rakibi Etlikspor’u 4-1 öağlup etti ve ligi 3.grupta 4.sırada tamamladı.
Hafta sonu Gölbaşı Mogan 2 Nolu Sentetik sahada oynanan maçta takımımız Belediye Spor’un ilk 11’inde; Hamid, Doğan, Kadir, İsa, Umut, Enes, Muhammed, Samet, Mustafa, Furkan ve Koray yer aldı.
Takımımız Belediye Spor, maçın il yarısının 20. dakikada ve 32.dakikada Furkan’ın attığı 2 golle 2-0 öne geçti. 40.dakikada rakip takımın ettiği bir golle ilk yarı 2-1 bitti.
Maçın ikinci yarısında da, takımımız oyuncularından Mustafa’nın 65.dakikada ve Enes’in 75.dakikada attıkları golle maç 4-1 sona erdi.
3 puanla evine dönen takımımız Belediye Spor, puanını 20’den 23 yükselti ve tablosunda da 5.sıradan 4.sıraya yükseldi.
Ligin 18.haftanın ardından 2023-2024 sezonu sona ererken takımımız seneye yine Amatör Lig de mücadele edecek.
“Sezon boyunca şampiyon olmak için mücadele ettik” diyen Antrenör Kurtuluş Çevik; “2023-2024 sezonunda oyuncularımızın performansı gayet iyiydi, ancak yeterli olmadı. Bu sezonda şampiyon olmak için mücadele ettik. Ama olamadık.
Sezonu 4.sırada bitirmekle mutluyuz. Seneye de aynı ligde oynayacağız. Ben sezon boyunca takımımıza destekleri olan Belediye Başkanımız Memiş Çelik’e ve lig boyunca güzel mücadele eden futbolcularımıza teşekkür ediyorum.”dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat