Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Büyükşehir Belediyesi tarafından İlçemizde Asfalt plenti kurulacak

Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulacak olan asfalt plenti, yaz döneminde İlçemiz ve Evren ilçesine hizmet vermesi planlanıyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Şereflikoçhisar’a ve Evren İlçesine hizmet verecek olan saatte 110 ton asfalt üretmesi planlanan asfalt plentinin kurulacağı öğrenildi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Şereflikoçhisar’ın uzak olması nedeniyle ilçemizde asfalt sorununa geçici değil, kalıcı çözüm bulunması ve müteahhit aracığıyla değil kendine ait bir çözüm oluşturulması amacıyla asfalt plentinin kurulumuna yakın zamanda başlanacağa belirtildi.

Kurulacak olan asfalt plentinin, saatte 110 ton asfalt üreteceği belirtilirken üretilecek olan asfaltın da günlük olarak ilçemizde 3-4 km arası asgari şekilde asfalt atılmasına denk geleceği ifade edildi.

Palaz Mahallesi ile Şereflidavutlu Mahallesi arasında bulunan ve Yazısöğüt Mahallesine yakın olan Büyükşehir Belediyesi’ne ait arazisi üzerine yapılacak olan asfalt plentinin, bizzat Büyükşehir Belediyesi tarafından işletileceği belirtildi.

Geçmiş dönemden kalan asfalt plenti, müteahhit üzerinde çalıştırılarak çok sık sorunlar oluşmaktaydı. Bu soruna kalıcı çözümler getirmek adına asfalt plentinin ilçeye kazandırılmasında katkısı olan CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı’nın ve İYİ Parti İlçe Başkanı Avni Yıldırım’ın yoğun çalışmaları ve çabalarının olduğu ifade edildi.

Asfalt plentinin, yaz döneminde sıcak asfaltla çalışmaya başlayacağa öğrenildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat