Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Çelik; “Öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz”

Belediye Başkanı Memiş Çelik’in talimatları doğrultusunda başlatılan ve her yıl devam eden deneme test seti dağıtım projesi, bu yıl da 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine kapsayarak devam etti.
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Belediye tarafından 8. ve 12. Sınıf öğrencilerine deneme testi seti dağıtıldı.
LGS ve Üniversite sınavına girecek olan yaklaşık 1000 öğrenciye deneme test setleri dağıtıldı. Dağıtım sırasında; Kaymakam Zafer Engin, Belediye Başkanı Memiş Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Uğur Atılgan ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Murat Turan, Murat Özbek ve Mehmet Aydın da vardı.
Belediye Başkanı Memiş Çelik, sürdürülen proje ile alakalı yaptığı açıklamasında, yarınlarımızın teminatı olan öğrencilerimize güçlü Türkiye hedeflerine emin adımlarla yürüdüğümüz şu günlerde, büyük sorumluluk ve görevler düştüğüne vurgu yaparak; “Ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine taşıyacak olan bugünün gençleri yarınlarımıza yön verecek olan siz değerli öğrencilerimize Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı olarak her zaman tam destek verdik ve vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
LGS ve Üniversite sınavına girecek olan yaklaşık 1000 öğrenciye deneme test setlerinin dağıtımlarının tamamlandığını ifade eden Belediye Başkanı Memiş Çelik; “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi “Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir.”
Bizler; Şereflikoçhisar Belediye Başkanlığı olarak tüm birimlerimizle birlikte sizin için 24 saat görev başında olduğumuzu unutmayın.
Dinimizin ilk emri olan “Oku”nun fazileti üzerine, sizlerin de görev ve sorumluluklarınızı en iyi şekilde yerine getireceğinize inancım tamdır.
Sevgili öğrencilerimiz bu süreçte sizlerin yanınızda olduğumuzu ve sizi hiçbir zaman unutmadığınızı bilmenizi istiyor, sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu günler diliyorum. Dualarımız sizinle” dedi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat