Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

ÇELİK TEŞEKKÜR EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ

Ak Parti Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Memiş Çelik 31 Mart’ta yapılan seçim sonrası sosyal medya hesabında açıklama yaptı. 2019 yerel seçimlerinden sonra Belediye Başkanı seçildikten sonra Belediye Başkanı olarak en güzel hizmet, proje ve eserleri sunabilmek, ilçemize bir iz bırakabilmek için var gücümle çalıştım ve çalıştık diyen Çelik, 5 yıl boyunca mesai harcadığı arkadaşlarına, ve seçim çalışmalarında destek olan MHP ve Ak parti Teşkilatlarına teşekkür ederek, seçilen Belediye Başkaı Mustafa Koçak’a başarılar diledi.
Memiş Çelik sosyal medya hesabından Kıymetli hemşehrilerim;diyerek başlamışolduğu açıklamasında şu ifadelere yer verdi.
31 Mart 2019 yerel seçimlerinde kıymetli hemşehrilerimin teveccühleriyle seçildiğim sevdamız olan Şereflikoçhisar’a ve kıymetli hemşehrilerime Belediye Başkanı olarak en güzel hizmet, proje ve eserleri sunabilmek, ilçemize bir iz bırakabilmek için var gücümle çalıştım ve çalıştık.
Sadece bana oy verenlerin değil tüm Şereflikoçhisarlı hemşehrilerim gönüllerinde yer almak için gayret ve çaba sarf ederek, iyi günde, kötü günde büyük bir aile bilinciyle hep birlikte çok çalıştık.
5 yıl boyunca mesai harcadığım kıymetli mesai arkadaşlarım, uğurlarında hizmet etmekten büyük onur duyduğum çok kıymetli Şereflikoçhisarlı hemşehrilerimden, destek ve güvenlerini eksik etmeyen tüm hemşehrilerime sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.
İki buçuk aydır seçim kampanyamızda bize destek olan, Ak parti ilçe başkanımız Sayın Levent Sarıkaya’ya ve yönetimine, MHP ilçe başkanı Sayın Halil Şahan ve yönetimine, Kadın kolları başkanımız Sayın Aysun Pekmezci ve yönetimine gençlik kolları başkanımız Sayın Erdem kaçar ve yönetimine, MHP kadın kolları başkanı Havva hanımefendiye,meclis üyesi adaylarıma ve bize bu süreçte destek olan herkese teşekkür ediyorum.
Yerel seçimlerde Şereflikoçhisar Belediye Başkanı olarak seçilen Sayın Mustafa Koçak’a başarılar diliyorum.”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat