Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Deva Partisi İlçe teşkilatını oluşturdu

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Şereflikoçhisar İlçe Teşkilatı oluşturuldu. 15 kişiden oluşan İlçe Teşkilatında 2 bayan yer alıyor.
Hemşehrimiz Ali Babacan liderliğinde kurulan ve Ekim ayı sonunda İlçemiz İş Adamlarından Güray Özcan’ın İlçe Başkanı olarak seçildiği DEVA Partisi Şereflikoçhisar İlçe Teşkilatını oluşturdu. Çoğunluğunu esnaflardan oluşan 15 kişinin yer aldığı İlçe Teşkilatında 2 bayan yer alıyor.
Yeni kurulan İlçe teşkilatı hakkında bilgi veren DEVA Partisi Kurucu İlçe Başkanı Güray Özcan, yapmış olduğumuz özenli çalışma sonucunda İl Başkanımız Sayın Ali Güven ile yapılan değerlendirme sonucunda kıymetli yol arkadaşlarımızla listemizi oluşturduk. Bundan sonra çalmadık kapı, gezmedik sokak, girmediğimiz hane bırakmayacağız. Temel hedefimiz tüm dertlere deva olmak. Çıkmış olduğumuz bu yolda tüm yol arkadaşlarımızı çok yakında açılacak ilçe Başkanlığımıza bekliyoruz” dedi.
Üye kayıtlarımız başlamış olup, Genel Başkanımız aynı zamanda hemşehrimiz Sayın Ali Babacan’ın kurmuş olduğu DEVA Partisine tüm hemşehrilerimizi üye kayıt için bekliyorum diyen Özcan; Üye kayıt işlemleri hakkında ise, “İsterlerse ilçe Teşkilat binamıza, ister sosyal medya ve iletişim numaralarımız aracılığı ile bize ulaşarak kayıt olabilirler” dedi.
Deva Partisi Şereflikoçhisar İlçe Teşkilatı ise şu isimlerden oluştu.
Zühtü Sarıkaya (Esnaf), Fatih Fidan (Çiftçi, Tarım ve hayvancılık), Göksel Yıldız (Esnaf), Muhteber Gürel (Ev hanımı), Murat Erol (İnsan İlişkiler), Murat Ünal (Tarım, Hayvancılık), Musa Gündoğan (Esnaf), Serhat Yıldırım (Bilgisayar Mühendisi), Üçler Bulat (Muhasebeci), Ayfer Alıcı (Muhasebeci), Mustafa Dikilitaş (Makine Mühendisi), Hakan Ataç (Fotoğrafçı), Kenan Şen (Çevre Mühendisi), Orçun Koçak (İş insanı) ve Serdar Atılgan (Çiftçi)

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat