Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Emniyet’ten sıkı denetim İZİN BELGESİ OLMAYAN ÇIKAMADI!

Ülkemizde koronavirüs sebebiyle vaka sayılarının artmasının ardından tam kapanma ile sokağa çıkma yasağı getirilerek alınan tedbirler kapsamında da vatandaşlar, zorunlu ihtiyaçlar olmadıkça sokağa çıkamadı. Bazı muaf olan işyerlerinde çalışan vatandaşların çalışma izin belgesi alırken İlçe Emniyet ekipleri tarafından 17 gün yaptıkları sıkı denetimde izin belgeleri kontrol edildi.
Sokağa Çıkma Yasağında çoğu işyerleri kapalı olsa da bazı iş merkezleri muaf tutularak hizmet vermeye devam etti. Muaf işyerlerinde görev alan vatandaşlar çalışma izni belgesi alarak, adli ve idari para cezası uygulanmadan hizmet vermeye devam etti.
Türkiye genelinde Valiler ve kolluk kuvvetlerince yürütülen denetim faaliyetlerinde, çalışma izni görev belgeleri detaylı olarak kontrole tabi tutuldu ve herhangi bir suiistimalin tespiti halinde taahhütte bulunanlarla ilgili olarak gerekli idari/adli işlemler gerçekleştirildi.
İlçemizde de Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen denetim faaliyetlerinde çalışma izin görev belgeleri incelendi.
17 gün süren denetimde, İzin belgesi olmayanlara idari para cezası kesildiği belirtildi.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat