Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

Evrenli Öğrenciler Ankara Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Evren Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğrencileri, Evren Kaymakamı Bekir Kınacı ile birlikte Ankara Üniversitesini ziyaret etti.
Ankara Üniversitesi Rektörü Necdet Ünüvar tarafından karşılanan Kaymakam Bekir Kınacı ve Öğrenciler, Üniversiteyi birlikte gezerek bilgi aldılar.
Evrenli Lise öğrencilerinin Akademik hayatı tanıması ve akademik hayata geçmeden kendilerine en uygun bölümü keşfetmeleri amacıyla yapılan ziyarette; Ankara Üniversitesi Cebeci Kampüsü ve Tandoğan Kampüsü gezilerek kampüsteki fakülteler ve bölümler üzerine bilgilendirme faaliyeti gerçekleştirildi.
Gazetemiz muhabirine ziyaretle ilgili bilgi veren ve bu tür etkinliklerin öğrencilerin Üniversite hayatlarına başlamada bir başlangıç olacağını belirten Kaymakam Bekir Kınacı da; “Evrenli öğrencilerimiz bizim için çok kıymetli. Onların gelecekte iyi bir Üniversite ve iyi bir bölüm tercih etmede yol göstersin diye kaymakamlık olarak böyle bir etkinlik düzenledik. Öğrencilerimiz açısından bilgilendirici bir ziyaret gerçekleşti.”dedi.
30 öğrencinin katıldığı Üniversite öğrencileri de, kendilerine bu fırsatı veren Kaymakam Bekir Kınacı’ya teşekkür ettiler.

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat