Şereflikoçhisar Tuzgölü Haber Gazetesi

Gazete – Matbaa – Baskı İşleri

EYYÜP DOĞAN,“BU YAPILAN SAYGISIZLIKTIR VE AYIPTIR!

CHP Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Doğan Meclis Toplantısında CHP Ambleminin eski yerinden kaldırılarak arka sıraya konulmasına tepki gösterdi. Amblemi İsmet Andaç’ın kaldırdığını ifade eden Doğan, “Bu yapılan çok büyük bir saygısızlıktır ve ayıptır. Madem o yazıdan rahatsız olacak, o zaman başka boş olan yere otursaydı” dedi.
Mart ayı Meclis toplantısı sonrası CHP Meclis Üyesi Eyyüp Doğan Meclis toplantısı sonrası söz alarak konuya tepki göstermiş, CHP ambleminin bilinçli olarak eski yerinden alınarak arka sıraya konulduğuna tepki göstermişti. Gazetemizde “Mecliste koltuk tartışması” başlıklı haberimiz sonrası CHP Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Doğan yazılı açıklama yaptı.
Mart ayı Meclis toplantısına biraz geç kaldığım için, her meclis toplantısında oturmuş olduğum yere oturdum diyen Doğan; “Sağ olsun Belediye Başkanı Memiş bey seçimden sonra mecliste grubumuz olmamasına rağmen nazik bir davranış göstererek yer tahsisi yaptı. Belli bir oturma düzenimiz var. Ancak yerime oturduğum zaman daha önceki toplantılarda olduğu gibi her partinin en ön sırasında yer alan parti ambleminin eski yerinden alınıp bir arka sıraya konulduğunu gördüm” dedi.
Meclis toplantısı bitene kadar toplantıyı bölmemek adına, konuya tepki göstermedim. Meclis toplantısı sonrası söz alarak o CHP yazılı levhanın neden oraya konulduğuna tepki gösterdim diyen CHP Belediye Meclis Üyesi Eyyüp Doğan şu ifadelere yer verdi.
“Ben Ana muhalefet partisi Meclis üyesiyim. Ben o tepkiyi Eyyüp Doğan olarak vermedim. Normalde o levha her zaman olduğu gibi hemen önümde bulunan masada duruyordu. Meclis toplantısı sonrası anladım ki, o levhayı Partimizden ihraç edilen İsmet bey kaldırmış. Bu yapılan çok büyük bir saygısızlıktır ve ayıptır. Madem o yazıdan rahatsız olacak, o zaman başka boş olan yere otursaydı. Yoksa ben meclis toplantısında ha ön sırada oturmuşum ha arka sırada oturmuşum benim için hiç fark etmez. Ben koltuk sevdalısı değilim. Ama partimin de her hangi bir şekilde ötelenmesine izin veremem. Bu vesile ile benim buradaki tepkim arka sırada oturmama değil, o CHP yazılı levhanın arka sıraya konulmasına idi. Eyyüp DOĞAN CHP Belediye Meclis Üyesi”

Sakarya araç kiralama Sakarya evden eve nakliyat